INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

VIDEO EXCLUSIV Impresarul lui Radu Drăgușin susține că are o ofertă pentru internaționalul român: „E vorba de 8 milioane de euro, banii jos”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2022 12:29 / Actualizat marti, 17 mai 2022 14:39

Împrumutat de Juventus la Salernitana, Radu Drăgușin (20 de ani) ar putea pleca din Serie A în această vară.

Internaționalul român mai are contract cu Juventus până în 2025, dar ar fi dorit într-un alt campionat puternic, după cum susține impresarul său, Florin Manea, la GSP LIVE.

Leo Messi și-a stabilit viitorul » Cumpără acțiuni la un club și va juca acolo
CARIERĂ
Leo Messi și-a stabilit viitorul » Cumpără acțiuni la un club și va juca acolo

VIDEO Florin Manea vorbește despre oferta primită pentru Radu Drăgușin: „E vorba de 8 milioane de euro, banii jos”

După ce moderatorul Costin Ștucan i-a spus că un antrenor român, al cărui nume nu l-a dezvăluit, consideră că Radu Drăgușin are probleme cu mobilitatea, impresarul i-a luat apărarea și a susținut că a primit o ofertă pentru acesta.

„Juventus i-a dat bani ca să prelungească înțelegerea, Sampdoria l-a bagat, Salernitana l-a băgat. Toți sunt slabi, iar antrenorul care-l critică și spune că e imobil e deștept?

Am o ofertă acum, de 8 milioane de euro. Nu spun echipa. Sunt 8 milioane de euro, banii jos. Nu pot spune nimic, dar e o țară puternică, din Top 5.

Îl vor cluburi cu bani. Înainte să semneze cu Juventus am avut 6 oferte scrise. Un scouter de la Monaco mi-a zis că România are un jucător care poate juca la nivel înalt. Acela e Drăgușin. Are 19 ani, are timp să fie mai mobil. Radu știe ce are de făcut, sunt foarte mulțumit de el. La 19 ani are 20 de meciuri în Serie A.”, a spus Florin Manea la GSP LIVE.

Am văzut o declarație a lui Iordănescu despre Drăgușin, care a spus că nu l-a impresionat la antrenamente. Nu știu cât poți impresiona în 3 zile. Dar a impresionat Nedelcearu.

– Florin Manea

Ajuns în Italia în 2018, de clubul Regal București, Drăgușin a fost crescut la juniorii lui Juventus. Din august 2021 până în ianuarie 2022 a jucat la Sampdoria, În acest sezon de Serie A a strâns 20 de partide. În plus, are și două meciuri în Cupa Italiei. 

3.500.000 de euroe cota lui Drăgușin, potrivit transfermarkt

Citește și:

Triunghi amoros cu iubita lui Joao Felix? Imagine incredibilă: cum a fost surprinsă cu un coechipier

Jake Daniels, primul fotbalist englez în activitate care declară că este gay: „Am știut tot timpul, nu mai vreau să mă ascund”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (9)
therealreddog33
therealreddog33  •  17 Mai 2022, 21:08
Postat de petschovschi pe 17 Mai 2022, 19:48

Manea nu e impresarul lui Drăgușin.

Ai dreptate, am verificat pe transfermarkt. E Betancour, un uruguayan. Sincer, nici nu știu in ce calitate își da Manea cu părerea și mai ales "aduce" /"primește" oferte. Ca nu e prima oara când se baga în seama, când vine vorba de Drăgușin.

petschovschi
petschovschi  •  17 Mai 2022, 19:48

Manea nu e impresarul lui Drăgușin.

sibelius
sibelius  •  17 Mai 2022, 16:58
Postat de therealreddog33 pe 17 Mai 2022, 16:26

Dacă as fi în locul băiatului asta, primul lucru pe care l-aș face: as schimba impresarul. Asta doar da din gura și se baga în seama toată ziua, doar doar o veni vreo oferta. Păcat de Radu, are valoare. Dar nu asa se impresariaza, pe la TV și prin ziare toată ziua. Dacă chiar avea oferta de 8 mil, îl mai ținea Juve? Are 3 fundași centrali super in lot pt sezonul viitor (Bonucci, De Ligt, Ruganni), Demiral revine de la Atlanta. Plus jucători mai bine cotați decât Radu la U23 (de ex De Winter). Unde ar putea juca el în următorii 2-3 ani? Doar împrumutat. La 8 mil nu ar sta Juve pe gânduri. Deci d-nul impresar, las-o jos că măcăne..

Daca ne luam dupa statistica, singurul jucator roman crescut la o "Primavera" care joaca la un nivel decent e Puscas. Ionut Radu a ruginit pe banca, altii(in cel mai fericit caz) au ajuns inapoi in liga I.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează