INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »   INTER - GENOA 5-0

Radu mamii, Radule » Execuție fără milă pe "Meazza": internaționalul de tineret a fost "bombardat" de Inter din toate pozițiile! Ce a făcut portarul înaintea pauzei

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 03 noiembrie 2018 18:10

Nici a doua vizită la Milano în patru zile nu s-a terminat fericit pentru Ionuț Radu: Inter a demolat-o azi pe Genoa, 5-0!

Portarul român, păstrat titular de antrenorul Jurici, nu a făcut minuni. Dar nici nu a mai gafat, ca în finalul restanței cu Milan. Nerazzurrii nu i-au dat nicio șansă!

L-a driblat pe Lautaro!

Căpitanul naționalei U21 scosese deja de două ori mingea din plasă din primele 3 șuturi cadrate. A prins sigur mingea expediată cu pământul de Politano, apoi apărătorii l-au trădat.

Gagliardini a deschis scorul, într-o fază suspectă de ofsaid, assistul venind norocos de la Joao Mario. Lazovici a luftat imediat și i-a pus lui Politano (singur cu Radu) pe tavă balonul de 2-0. Ionuț s-a remarcat cu o paradă excelentă, la colțul scurt, în fața aceluiași Politano, evitând alt gol. Și-a permis și un moment de nebunie înaintea pauzei, driblându-l (de două ori!), la marginea careului, pe Lautaro.

"Manita" în prelungiri

Actul secund a debutat la fel de prost. Radu a scos cum a putut de pe linia porții "capul" viclean trimis de Perisici, dar s-a dat bătut de reluarea lui Gagliardini. La 3-0, Inter a redus motoarele, cu gândul la duelul din Ligă cu Barcelona, și Ionuț nu a mai suferit. Numai până în prelungiri, când a mai primit două goluri: șut lângă bară Joao Mario și "cap" Nainggolan din 6 metri. Fără replică, la fel cum a jucat și Genoa pe Giuseppe Meazza. 

7 victoriila rând are în actualul campionat Inter, care revine lângă Napoli pe locul 2

69 de meciuria jucat Gagliardini până să reușească prima sa doppietta în Serie A

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
ray51
ray51  •  04 Noiembrie 2018, 09:15

Stiti care este problema? Cand notezi sau evaluezi un portar, un criteriu este si numarul de goluri primite. Nu-ti pui neaparat problema ce aparare are in fata sau cine i-a dat golurile.

catalin743
catalin743  •  03 Noiembrie 2018, 20:51

E deficitar la iesiri, joaca prea in poarta. Nu iese. Poate putea rezolva cate ceva daca iesea rapid la unele mingi. In rest nu i se poate reprosa in acest meci nimic.

portardelegenda
portardelegenda  •  03 Noiembrie 2018, 20:27
Postat de vladutz13 pe 03 Noiembrie 2018, 19:57

Vreo 2-3 goluri erau parabile. Dar asta doar vazand rezumatul, nu stiu ce a facut in rest

Da erau parabile daca erai tu in poarta. Tu glumești?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează