INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MILAN - LAZIO 2-0

Radu pe balansoar » Fundașul lazial a greșit decisiv de două ori în meciul cu Milan: 0-2

Ștefan Radu (foto, în duel cu Suso) a adunat deja 4
Ștefan Radu (foto, în duel cu Suso) a adunat deja 4 "galbene" (marți pentru henț), iar la următorul deja va fi suspendat // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 22 septembrie 2016 00:00

Căpitan din nou, stoperul român nu l-a putut prinde pe Bacca la primul gol, iar în repriza secundă a făcut neglijent henț în careu, primind note de 5 și 5,5 în presa peninsulară.

Una caldă, alta rece. Ștefan Radu nu poate scăpa de păcatul inconstanței. Sâmbătă a marcat și a fost printre cei mai buni laziali în victoria cu Pescara (3-0), iar după numai trei zile a capotat pe "San Siro" (0-2 cu Milan), unde biancocelestii nu au mai reușit să triumfe în Serie A de 27 de ani!

Căpitanul capitolinilor s-a descurcat fără probleme în prima jumătate de oră cu Suso, având chiar ocazii să urce pentru a oferi centrări. Așa a fost surprins avansat, dincolo de centru, la primul gol, când a fugit gâfâind, fără speranțe (37), să-l prindă pe Bacca, scăpat singur după gafa lui Parolo.

O eroare a stoperului român a decis meciul în minutul 73. A blocat în cădere cu mâna dreaptă o centrare a lui Niang. Neglijență petrecută în careu și taxată cu penalty, transformat tot de francez. "Hențul său a stins toate speranțele lui Lazio", a remarcat Gazzetta dello Sport, ce i-a dat nota 5.

Badea: "Are porțile deschise"

"Naționala" nu renunță nici acum la ideea revenirii lui Radu. Selecționerul Daum l-a pus pe secundul Ionuț Badea să-l convingă pe fundașul lazial.

"Porțile îi rămân mereu deschise, am făcut mai multe tentative, a fost chiar Iordănescu personal la Roma. Ștefan mi-a spus că joacă multe meciuri cu Lazio și că se gândește la sănătatea lui. Suferă diferite accidentări pe parcursul sezonului, mai ales musculare. Îl înțeleg, însă îi transmit că tot îl așteptăm", a declarat Badea la DigiSport.

"Suso l-a făcut să sufere, nu a strâns când Bacca a avut câmp liber și a sprintat spre poartă. Și a comis hențul care a provocat penaltyul de 2-0"
Il Messaggero, cotidian italian

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează