INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AC MILAN - LAZIO 1-1

Radu Ştefan, liderul apărării lui Lazio

Radu Stefan, Radu, Lazio
Radu Stefan, Radu, Lazio

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2010 00:00

Radu Ştefan o duce din ce în ce mai bine la Lazio, unde beneficiază de sprijinul conducerii, coechipierilor, dar şi al fanilor.

Fundaşul român continuă să impresioneze prin evoluţiile sale foarte bune. Goal.com i-a acordat nota 7 pentru prestaţia din meciul cu AC Milan, încheiat cu scorul de 1-1. ”Capacitatea lui Radu de a se impune ca lider al defensiei a readus încrederea în apărarea lazială”, a notat sursa citată. Doar Mauri şi Lichtsteiner au avut note mai mari decît Radu Ştefan, ambii primind 7,5.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  29 Martie 2010, 11:49

baiatul asta joaca bine de o gramada de timp la lazio da' nu-i bun pentru nationala. e cu 3 clase sub nesu.

 •  29 Martie 2010, 11:47

razvane????pe radu nu l vezi???!!!convoaca l pe nesu tata..ca ala joak la utrecht..!!! so echipa,so campionatul..!..seria A acum 2 ani a fost cel mai tare campionat din lume ..:P..esti varza!!!!

matea_fcd_in_adn
matea_fcd_in_adn  •  29 Martie 2010, 11:17

Bravo fane!!! Trage tare pt tine...poate ajungi la o echipa mare! Ca la nationala nu te cheama razvan!! Pe stanga e rat...daca nu e rat...mai bine il baga pe scheletul de nesu...iar in centru mai bne il cheama pe goian care nu joaca aproape deloc...iar tu esti titular la lazio si primesti numai note de 7!!! Asta e viatza...cel mai varza selectioner din cati a avut romania!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează