INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS - BRAGA 3-2

RANGERS - BRAGA 3-2 // VIDEO Ianis Hagi, în mare formă și la interviurile de după meci: „Ibrox, baby!!! Aici se întâmplă lucruri minunate!”

Foto: twitter.com/RangersFC
Foto: twitter.com/RangersFC

Articol de GSP - Publicat joi, 20 februarie 2020 00:22

Ianis Hagi a marcat o dublă pentru Rangers în meciul cu Braga, 3-2, din șaisprezecimile Europa League, contribuind decisiv la victoria scoțienilor în meciul tur, disputat joi seară în Insulă.

„E grozav! Ibrox, baby!!! Omule, e diferit. Cred că e cel mai bun moment al carierei mele, am mai avut momente extraordinare, dar să înscrii o dublă în Europa League e un vis împlinit. 

Chiar dacă e 0-2, nu te poți opri. Joci acasă, ai fanii de partea ta, revii în meci. Am rămas optimiști, am muncit. Pe Ibrox se întâmplă lucruri minunate! 

Știam că Braga va veni aici să joace și va fi greu, în ultimele luni au evoluat bine în Portugalia. Ei au marcat, noi am ratat, e bine că am reușit să înscriem până la urmă, dar mai e și returul, nu se termină aici”, a spus Ianis.

Vezi VIDEO cu golurile marcate de Ianis Hagi

RANGERS - BRAGA 3-2 // VIDEO+FOTO Meci SENZAȚIONAL făcut de Ianis Hagi! A marcat o „dublă” de poveste și a adus victoria, sub ochii tatălui său

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
113914776815115
Add Neto  •  21 Februarie 2020, 09:52
Postat de klauz pe 21 Februarie 2020, 09:27

*** *** ***, dupa aia pe ianix si pe toti aplaudacii!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

klauz
klauz  •  21 Februarie 2020, 09:35
Postat de right_wing_resistance_romania pe 21 Februarie 2020, 08:58

Lasa ca a a dat doua goluri. A fost singurul care a miscat pana la primul gol. 3 pase decisive pentru varful lor, vreo 5-6 recuperari in aparare si a alergat tot meciul.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

klauz
klauz  •  21 Februarie 2020, 09:27
Postat de Add Neto pe 21 Februarie 2020, 08:11

***

*** *** ***, dupa aia pe ianix si pe toti aplaudacii!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează