INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Alertă la Rangers » Explozie de cazuri COVID-19 la echipa întâlnită de Ianis Hagi

Opt jucători ai lui Aberdeen au intrat 14 zile în carantină, după ce doi au ieșit joi pozitiv la coronavirus, la numai șase zile de la confruntarea cu Rangers, formația lui Ianis Hagi. Foto: Guliver/GettyImages
Opt jucători ai lui Aberdeen au intrat 14 zile în carantină, după ce doi au ieșit joi pozitiv la coronavirus, la numai șase zile de la confruntarea cu Rangers, formația lui Ianis Hagi. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 07 august 2020 10:16 / Actualizat vineri, 07 august 2020 10:17

Opt jucători ai lui Aberdeen au intrat 14 zile în carantină, după ce doi au ieșit joi pozitiv la coronavirus, la numai șase zile de la confruntarea cu Rangers, formația lui Ianis Hagi.

Nici n-a pornit bine noul sezon în Scottish Premiership c-au apărut deja problemele cu pandemia. Aberdeen, pe care Rangers a învins-o în prima etapă, în deplasare (1-0), cu Ianis Hagi folosit 77 de minute sâmbătă, a luat infecția cu COVID-19 în lot! Doi jucători testați au ieșit pozitiv joi, astfel că ei plus și șase cu care au avut contact direct au intrat în carantină pentru 14 următoarele zile!

A închis localurile

"Se va declanșa ancheta epidemiologică și se vor întări măsurile de siguranță și protecție, potrivit protocoalelor sanitare. Va trebui să pregătim meciurile viitoare cu un efectiv restrâns!", a anunțat Dave Cormack, președintele clubului. Liga scoțiană nu îi amână etapele din proxima săptămână, cu St. Johnstone, Hamilton și Celtic! "The Dons" încearcă să limiteze focarul, într-un oraș afectat de o explozie de cazuri. Premierul Nicola Sturgeon a hotărât închiderea restaurantelor și barurilor de miercuri la 17:00, dar fotbalul merge mai departe pentru trupa decimată a lui Derek McInnes.

78 de cazuri în focar

The Scottish Sun scrie că autoritățile dau vina pe fotbaliști c-au încălcat regulile, "ieșind la party în puburi și punând în pericol derularea campionatului". 78 de cazuri au rezultat în acel cluster! 

Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Rar vezi așa ceva! Secretul lui Adama Traore s-a aflat înainte de Wolves - Olympiakos » Imaginea VIRALĂ

Gareth Bale s-a săturat! Dialog halucinant cu Zidane: „Nu joc cu City!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
robotzel
robotzel  •  07 August 2020, 10:42

Evident ca jucatorii sunt de vina. Doar nu a venit covidul pe teava de apa calda. eu chiar nu ii inteleg pe acesti pseudo profesionisti. Noi restul, muritorilor de rand, celor carora ne pasa cei din jur (nu celor care sunt indiferenti precum fotbalistii) incercam sa facem orice sa protejam tot ce avem drag si sa nu ne pierdem locul de munca, insa sunt cateva *** care fac orice sa distruga totul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează