INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Ianis Hagi, lăudat de antrenorul său de la Rangers: „Excelent! A adus aici pase decisive și goluri”

Ianis Hagi, Rangers // foto: Imago
Ianis Hagi, Rangers // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 decembrie 2020 14:27 / Actualizat miercuri, 30 decembrie 2020 14:34

Gary McAllister (56 de ani), „secundul” lui Steven Gerrard la Rangers, a vorbit în termeni elogioși despre Ianis Hagi (22), mijlocașul român care a redevenit titular la echipa scoțiană.

Ianis a început din primul minut ultimele meciuri ale lui Rangers, victoriile cu St. Johnstone (3-0) și Hibernian (1-0), iar mijlocașul român a reușit să marcheze în fiecare dintre cele două partide. Seria bună a lui Ianis vine după o perioadă tulbure, în care a prins foarte rar garnitura de start.

Ianis Hagi, lăudat de Gary McAllister: „Amenințare pentru poarta adversă”

În tot acest timp, Gary McAllister, unul dintre antrenorii lui Ianis la Rangers, nu s-a îndoit că Hagi va ajunge din nou la forma cu care i-a cucerit pe suporterii echipei scoțiene.

„Ianis a trebuit să fie foarte răbdător. Echipa a avut o serie fantastică și este dificil pentru antrenor să schimbe lucrurile. Când primești o șansă, trebuie să arăți ce poți face. Asta a făcut el. A fost excelent în meciurile în care a jucat de curând. 

Este o amenințare pentru poarta adversă. Pase decisive și goluri - asta a adus aici. Împotriva echipelor care se apără compact, ne bazăm pe jucători precum Ianis să deschidă «ușa». Reacția sa a fost superbă. Este foarte sârguincios la antrenamente. Vrea să joace și a demonstrat asta prin evoluțiile sale recente”, a declarat McAllister, potrivit Glasgow Times Evening. 

Cu cele două goluri marcate în ultimele două etape din Scottish Premier League, Ianis a ajuns la 4 goluri în acest sezon. Are și 8 pase decisive, într-un total de 25 de meciuri. Ianis speră să își îmbunătățească zestrea astăzi, în meciul pe care Rangers îl va disputa cu St. Mirren de la ora 17:00.

VIDEO. Gică Hagi îi pune la punct pe contestatarii lui Ianis și ai colegilor lui: „Puneți presiune pe jucătorii de 27 de ani, tinerii nu joacă singuri”

Citește mai multe știri despre Ianis Hagi:

Gică Hagi, reproșuri în premieră pentru Ianis: „Trebuia sa facă mai multe! Nu poate juca decât pe un post”

FOTO Ofsaid! Ianis Hagi i-a corectat pe fani, apoi și-a șters postarea, după ce și-a dat seama că nu avea dreptate

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  30 Decembrie 2020, 20:37

Iar e plin gsp-ul de *** si de *** hagi... Merita ***,,, Aveti tacam co mplet... All inc;lusive!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brifcor
brifcor  •  30 Decembrie 2020, 16:37

Dragi tovarãsi si pretini gazetari anonimi - cãrora le e jenã sã se iscãleascã - pânã când o sã ne mai intoxicati cu tânãrul acesta frumos, fotbalist mediocru, a cãrui singurã vinã este cã-l cheamã Hagi ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează