INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Cel mai puternic susținător al lui Ianis Hagi la Rangers e în pericol! Românul ar putea ajunge în Segunda Division

Ianis Hagi, Rangers // foto: Imago Images
Ianis Hagi, Rangers // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 08 august 2023 14:48 / Actualizat marti, 08 august 2023 14:59

Managerul lui Rangers, Michael Beale, care i-a prelungit contractul lui Ianis Hagi (24 de ani) și a insistat să nu fie cedat în această vară, ar putea fi demis după un start slab în noul sezon.

Ianis Hagi ar putea pierde cel mai important susținător la Glasgow Rangers. Pe 15 decembrie 2022, la doar trei săptămâni după ce a preluat echipa, Giovanni van Bronckhorst fiind demis, managerul Michael Beale a decis să-i extindă contractul lui Ianis, încă un sezon, până în 2026.

Și tot tehnicianul în vârstă de 42 de ani a insistat pentru ca „tricolorul" să nu fie cedat în această vară, nici vândut, nici împrumut.

Postul TV care a cumpărat drepturile de televizare pentru FCSB - Nordsjaelland
FCSB - Nordsjaelland
Postul TV care a cumpărat drepturile de televizare pentru FCSB - Nordsjaelland

Primele două obiective pentru Michael Beale și Ianis Hagi: grupele Ligii și derby-ul cu Celtic

Acum însă, englezul nu e într-o situație prea bună, la startul sezonului. După ce a făcut nouă transferuri în mercato, Beale a debutat cu o înfrângere neașteptată în noul campionat, 0-1 pe terenul lui Kilmarnock.

Fanii simt că el nu va rezista prea mult. Un reprezentant al galeriei albastre a declarat la postul Go Radio: „Dacă Michael Beale nu reușește să califice echipa în grupele Champions League și pierde cu Celtic, nu va prinde Crăciunul pe banca noastră. Mulți suporteri sunt neliniștiți, îngrijorați chiar”.

Nu îi va fi ușor deloc să pătrundă în seriile Ligii. După dubla confruntare cu Servette Geneva, în turul 3 preliminar, Rangers va da peste câștigătoarea duelului PSV Eindhoven - Sturm Graz. Va fi dificil cu olandezii! Pe 3 septembrie vine primul derby cu Celtic, acasă, pe „Ibrox Park".

Fost mijlocaș la Rangers, Barry Ferguson a comentat situația lui Beale pentru Daily Record: „Așa se întâmplă mereu la această echipă. Ți se cere să câștigi fiecare meci. Contra lui Kilmarnock, nu a fost suficient".

Ianis Hagi, dorit de Espanyol, în Segunda

Pe acest fond, al incertitudinii viitorului managerului, presa catalană reaprinde știrea că Ianis e curtat de Espanyol și ar putea ajunge până la sfârșitul mercato (1 septembrie) în capitala Catalunyei la formația din Segunda

„Conducătorii lui Espanyol au încredere în Hagi, sperând să ofere acest salt calitativ căutat în echipă”, s-a comentat pe site-ul Xcatalunya.cat. 

37de goluri a influențat Ianis Hagi la Rangers (16 reușite, 21 de assisturi) în 96 de meciuri jucate din ianuarie 2020; cel mai bun sezon, 2020-2021, cu 8 goluri și 15 pase decisive în 45 de partide

Tot despre stranieri: 

Mutu a comis-o la primul meci din Azerbaidjan! Nu se mai întâmplase asta din aprilie 2017

A demarat în trombă! 3 goluri în primele două etape: „Aici e o provocare, n-am vrut înapoi în România”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
losche
losche  •  08 August 2023, 20:59

Dupa dubla cu Servette, Rangers dau peste PSV? Pai stati sa se califice Rangers intai. Servette a fost incredibila cu Genk. Apoi sa se califice si PSV. Chiar nu exista profesionalism la voi? Anticipati asa usor si sigur?

parachioara5
parachioara5  •  08 August 2023, 19:57

...asta i imitatie de fotbalist ...nimeni nu l vrea...

1945sv0509
1945sv0509  •  08 August 2023, 18:12

Sunteti rautaciosi, doar se stie ca printisorul este dorit de cele mai mari echipe din Europa.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează