INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  „OPTIMII” / TUR / RANGERS - LEVERKUSEN 1-3

RANGERS - LEVERKUSEN 1-3 // „Hagi e superb ca 10” » Dar Daily Record i-a dat nota 4!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 13 martie 2020 10:11

Introdus de Steven Gerrard abia în minutul 68, Ianis Hagi a înviorat atacul, având un singur şut, prins de portar. „Echipa chiar arată mult mai bine cu el în spatele vârfurilor decât în extremă!, scriu scoţienii.

Rangers şi-a compromis în mare măsură şansele calificării în "sferturile" Europa League, după 1-3 pe Ibrox Park cu Leverkusen. 

Hagi, apreciat, dar notat cu 4!

Eroul „dublei” cu Braga din turul anterior a lipsit joi dintre titularii lui Gerrard, Ianis Hagi nemaireuşind să întoarcă de la 0-2 şi acest meci jucat cu spectatori. Măcar însă, managerul său l-a folosit în spatele lui Morelos şi Kamberi. Chiar dacă l-a notat doar cu 4, Daily Record l-a apreciat în cronică pe român, care, intrat în minutul 68, a oferit câteva pase luminoase şi a avut un singur şut, prins de portarul Hrádecký.

„Hagi a adus energie şi inventivitate”

„Rangers are nevoie să găsească o cale de a-l folosi în acel spaţiu mai des pentru a fi mai ofensiv. Raza lui de pasare este super, ce minge excelentă i-a dat lui Morelos, risipită de atacant! Echipa chiar arată mult mai bine cu Hagi acolo decât în extremă. A fost o mutare în disperare de cauză, pentru a mai salva ceva. Ianis a adus mult dorita energie şi inventivitatea ce a reaprins jocul", scrie tabloidul. Care a conchis amar: „Gerrard se roagă ca fotbalul să supravieţuiască crizei de coronavirus văzând cum băieţii săi au răcit cu Leverkusen”.

3 meciurin-a fost titular Ianis Hagi la Rangers. Are 785 de minute în 12 meciuri, cu 3 goluri şi două assisturi

Ianis stă la coadă la „directe”

Frustrarea că n-a evoluat de la început s-a văzut şi la faza în care Ianis a vrut să execute o lovitură liberă de la marginea careului, dar croatul Barisici i-a luat autoritat mingea, în timp ce căpitanul Tavernier îl consola.

17 meciurifără eşec pe teren propriu era seria lui Rangers în cupele europene, întreruptă joi de Leverkusen

„Am nevoie ca toată lumea să lupte pentru acest tricou. În următoarele 24 de ore ne vom privi în ochi pentru că vreau să ştiu dacă jucătorii sunt cu mine în weekend, când ne aşteaptă un meci foarte important”
- Steven Gerrard, manager Rangers

Citește și:

Fază controversată cu Ianis Hagi pe teren la Rangers: „Poate colegii îl invidiază și de asta s-a întâmplat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
george_br
george_br  •  13 Martie 2020, 20:28
Postat de melcul_furios pe 13 Martie 2020, 15:39

Senoriul l-a distrus pe junior fara sa realizeze. In loc sa vada ce poate si ce ii place sa joace la copil l-a educat sa fie vedeta si acum tot ce face Ianis este sa caute executii spectaculoase, goluri din cornere, suturi de la distanta, pase filtrante, etc. In acelasi timp insa nu e invatat sa lucreze in echipa, sa munceasca la modul serios, sa isi ajute echipa pentru ca el tot cauta faze spectaculoase.

Foarte, foarte corecte observatii!

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  13 Martie 2020, 19:35
Postat de Sorin Gane pe 13 Martie 2020, 18:49

CUM ADICA NUMAI PATRU? CIND MAXIMUM DE NOTE E CINCI , EU ZIC , CA PATRU E CHIAR OK - ECHIVALENTUL LUI NOUA , LA NOI.

N-ai dreptate. Lui Morelo de exemplu i-au dat 7. Daca era profesionist, autorul articolului ar fi pus si el un link catre articolul pe care l-a citat. Uita-te aici: https://www.dailyrecord.co.uk/sport/football/football-news/rangers-player-ratings-george-edmundson-21684420

1461177693935533
Sorin Gane  •  13 Martie 2020, 18:49

CUM ADICA NUMAI PATRU? CIND MAXIMUM DE NOTE E CINCI , EU ZIC , CA PATRU E CHIAR OK - ECHIVALENTUL LUI NOUA , LA NOI.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează