INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Rangers, învinsă de o echipă din liga a patra engleză cu Ianis Hagi titular! Reacție dură a lui Steven Gerrard

Ianis Hagi a fost titular vs. Tranmere Rovers // foto: Imago
Ianis Hagi a fost titular vs. Tranmere Rovers // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 iulie 2021 17:19 / Actualizat sambata, 10 iulie 2021 17:38

Cu Ianis Hagi (22 de ani) titular, Rangers a pierdut meciul amical cu Tranmere Rovers, scor 0-1, disputat pe Prenton Park, în Birkenhead (Anglia).

Campioana Scoției a pierdut al doilea amical al verii, 0-1 în fața englezilor de la Tranmere Rovers, din League Two (a patra divizie a fotbalului englez).

Antrenorul Steven Gerrard a folosit formule distincte în cele două părți, singurul fotbalist care a jucat mai mult de 45 de minute fiind portarul McGregor, schimbat cu McCrorie în minutul 67.

Rangers, învinsă de Tranmere Rovers cu Ianis Hagi titular

Ianis a început meciul ca titular, iar în prima parte s-a înscris unicul gol al întâlnirii de pe Prenton Park (Birkenhead, Anglia). Morris a punctat cu o execuție superbă de la distanță.

Ianis Hagi a ieșit la rampă cu un șut din voleu din interiorul careului, care nu a fost suficient de precis pentru a modifica tabela. La pauză, românul a fost înlocuit, asemenea tuturor coechipierilor săi de câmp.

În primul amical al verii, Rangers reușise să îi învingă pe cei de Partick Thistle, echipă din liga a doua scoțiană, scor 1-0, golul fiind marcat din pasa lui Ianis Hagi.

Nu sunt deloc mulțumit de ce s-a întâmplat. Nu ne-am ridicat la standardele lui Rangers, nu e suficient de bine. E totuși al doilea meci, am fost și obosiți, dar la nivelul jucătorilor noștri speram să avem mai multe șanse și să dăm câteva goluri în fiecare repriză. 

Sunt frustrat de cum am jucat în ultima treime și la creație, dar am și remarcat unii jucători care au evoluat bine. Vom rezolva problemele pe care le-am sesizat. 

Am avut două antrenamente în 24 de ore, am și călătorit până aici... ne așteptam să fim puțin obosiți, dar nu sunt mulțumit deloc. 

Vom deveni mai puternici și vom juca mult mai bine. Rezultatul acesta nu e important acum, dar trebuie să ne dăm seama ce avem de făcut în continuare
Steven Gerrard, antrenor Rangers

VIDEO. Detalii despre relația dintre antrenorul Gică Hagi și jucătorul Ianis Hagi: „Când pierdeam era mereu vina lui Ianis”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Mourinho îl vrea pe omul lui Mircea Lucescu » Negocieri Roma - Dinamo Kiev

Argentina - Brazilia în finala Copa America după 14 ani » Ciocnirea stelelor pentru marele trofeu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  10 Iulie 2021, 19:28

La primul meci spuneati "Hagi impresionant de la prima partida de pregatire". Gata,si-a facut norma?

kensan.gmm
kensan.gmm  •  10 Iulie 2021, 19:11

De parca in Scotia nu exista pariuri sau ce :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close