INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA

Ranieri explică de ce l-a transferat pe Tătărușanu: "Atunci l-am remarcat! L-am urmărit după acel meci"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 august 2017 12:29

Ciprian Tătărușanu, 31 de ani, s-a transferat în această vară la Nantes, de la Fiorentina, și impresionează cu evoluțiile sale.

Claudio Ranieri, antrenorul italian al lui Nantes, a vorbit despre transferul portarului Ciprian Tătărușanu și despre motivele pentru care l-a adus în Ligue 1.

"L-am remarcat la primul meci pe banca naționalei Greciei. Am jucat contra României, iar el a jucat foate bine. A avut câteva intervenții excelente și România a câștigat cu 1-0, din penalty (n.r. meci din preliminariile EURO 2016, disputat în septembrie 2014). De atunci l-am urmărit și l-am văzut la Fiorentina. S-a ivit posibiltiate de a-l transfera. Mă bucur pentru acest transfer", a spus Ranieri la TV Digi Sport.

"În România sunt mulți jucători foarte buni. Hagi a câștigat campionatul și vreau să-l felicit pe această cale. Am lucrat cu români și am jucători preferați, dar nu vreau să-i spun" Claudio Ranieri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează