INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Rareș Ilie, criticat: „Sunt foarte dezamăgit”. Și nota 2, cea mai mică primită de el până acum

Rareș Ilie e făcut cel mai slab joc la Nice (0-3 cu Marseille), foto: Imago
Rareș Ilie e făcut cel mai slab joc la Nice (0-3 cu Marseille), foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 29 august 2022 14:52 / Actualizat luni, 29 august 2022 15:32

Rareș Ilie a făcut cel mai slab joc la Nice (0-3 cu Marseille). Antrenorul le-a reproșat lui și colegilor lipsa de implicare pentru recuperarea mingii. Schimbat la pauză. „N-a reușit mare lucru”, a comentat Nice Matin.

De când s-a transferat Rareș Ilie la Nice, antrenorul Lucien Favre l-a apreciat, a vorbit frumos de el și, mai important decât orice, i-a dat încredere, l-a impus în echipă. 

FOTO Cu ce echipă din România ține Mădălina Ghenea: „Mergeam cu fularul prin casă”
SPORT&BEAUTY
FOTO Cu ce echipă din România ține Mădălina Ghenea: „Mergeam cu fularul prin casă”

Rareș Ilie, mereu titular la meciurile de acasă 

Mijlocașul în vârstă de 19 ani a fost titular în toate meciurile disputate acasă și în patru din ultimele cinci partide în toate competițiile : 

  • 1-1 cu Strasbourg, în campionat. 
  • 2-0 după prelungiri cu Maccabi Tel Aviv, în Conference League. 
  • 0-3 cu Marseille (Ligue 1). A început din primul minut și în Israel, în cupele europene. 

Rareș Ilie, fără putere. Copleșit 

Duminică, totuși, Ilie a avut cea mai slabă prestație în această lună petrecută în Franța. Obosit poate după 77 de minute joi, cu Maccabi, Rareș a fost fantomatic pe teren în fața marseillezilor. Prea moale, depășit de ritmul jocului, copleșit de agresivitatea adversarilor. 

La jumătatatea primei reprize, în pauza de hidratare, Favre a discutat cu el, dar situația nu s-a schimbat. N-a fost prezent în joc, în dueluri, fără eficiență la presing, în faza de recuperare. La pauză, i-a cedat locul pe teren lui Ramsey. 

Lucien Favre: „În prima repriză, n-am jucat nimic”

Tocmai acest ultim aspect l-a enervat pe antrenor. Și la el, și la coechipieri. „Sunt foarte dezamăgit. În prima repriză, n-am jucat nimic. Fără implicare în recuperarea mingii, nu se poate. N-avem furie în faza defensivă. Pierdem baloane cu ușurință și nu văd efort pentru a reintra în posesie, ne lipsește acea intensitate. Recuperarea mingii este primordială în toate sporturile”, le-a reproșat Favre la conferință. 

Cotidianul local Nice Matin a comentat tăios jocul lui Rareș: „N-a reușit mare lucru”. Și i-a dat 2 (calificative de la 1 la 10). Cea mai mică notă primită de Ilie de când e în Ligue 1. 

2 șuturia tras Rareș Ilie în prima repriză: primul peste poartă, al doilea deviat în corner

Toți trebuie să se implice în recuperarea mingii. Nu există excepții. Oboseala e o scuză și eu nu vreau scuze. Terenul contează și ceea ce am văzut pe teren m-a dezamăgit
- Lucien Favre, antrenor Nice

Citește și: 

Cristiano Ronaldo și-a dat acceptul pentru transferul la Napoli în tranzacția anului!

Șocant! Pierre-Emerick Aubameyang, bătut și jefuit azi-noapte de hoți înarmați în Barcelona!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
mirstelistu
mirstelistu  •  30 August 2022, 11:43

Am uitat de alte gloabe marca hagi, ciuculdau si gloaba lui gigi morutan

mirstelistu
mirstelistu  •  30 August 2022, 11:42

Din pacate degeaba s-au umflat unii am mai spus si o repet, din pacate si asta la iarna e acasa sau in cel mai bun caz imprumutat prin ligile inferioare franceze sau in alta parte, se pare ca astave profilul fotbalistului roman, zmeu in mamaliga 1 si praf afara, uitati-va la gloabele lui Hagi, toti pleaca ca super viitori fotbalisti si se intorc cu coada intre picioare, ultimele gloabe baluta(intre cele mai mari talente scoase de academie, aia 3 super) si Luis Munteanu cel mai recent

emil1986
emil1986  •  29 August 2022, 20:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează