INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAUSANNE

VIDEO Rareș Ilie, primul gol după 16 luni » A marcat în campionatul Elveției

Rareș Ilie/ foto: Twitter @Lausanne Sport
Rareș Ilie/ foto: Twitter @Lausanne Sport

Articol de - Publicat sambata, 29 iulie 2023 21:54 / Actualizat sambata, 29 iulie 2023 22:34

Rareș Ilie (20 de ani) a marcat pentru Lausanne, în meciul terminat 1-1 cu Grasshoppers, în etapa a doua din campionatul Elveției.

Este primul gol marcat de Rareș Ilie pentru noua sa echipă, care l-a împrumutat în acest sezon de la Nice.

FCSB a tremurat la Galați, dar Tavi Popescu și transversala i-au salvat pe roș-albaștri! Cronica +  clasamentul actualizat din Superligă
OȚELUL - FCSB 0-2
FCSB a tremurat la Galați, dar Tavi Popescu și transversala i-au salvat pe roș-albaștri! Cronica + clasamentul actualizat din Superligă

VIDEO. Rareș Ilie, primul gol după 16 luni

Rareș Ilie înscris cu dreptul, din centrul careului, după devierea lui Sene. El a fost folosit în banda stângă a atacului, într-un sistem 4-3-3.

Pentru Ilie este primul gol marcat după 16 luni, perioadă în care a jucat la 4 echipe. Ultima dată marca pentru Rapid, în aprilie 2022, într-o victorie cu Sepsi, scor 1-0, în etapa #6 din play-out.

Ulterior, Rareș a fost vândut la Nice, pentru care nu a marcat. După numai 6 luni a fost împrumutat la Maccabi Tel Aviv, unde a reușit un assist. În această vară a revenit la echipa din Ligue 1, însă a fost împrumutat din nou, la Lausanne, în prima ligă din Elveția.

Golul lui Ilie i-a adus echipei sale primul punct în acest sezon, după ce înfrângerea din prima etapă cu Young Boys, Rareș fiind integralist atunci. Acum, a ieșit în minutul 75, însă a fost unul dintre cei mai importanți jucători de la Lausanne.

Citește și:

Jucătorul plecat din Arabia Saudită, interviu sincer: „Credeți că Ronaldo mai joacă din pasiune? E pentru bani, fraților!”
ARABIA SAUDITĂ
Jucătorul plecat din Arabia Saudită, interviu sincer: „Credeți că Ronaldo mai joacă din pasiune? E pentru bani, fraților!”
Leo Messi revine pe Camp Nou? » Inter Miami dă asigurări: „Vom ajuta Barcelona”
BARCELONA
Leo Messi revine pe Camp Nou? » Inter Miami dă asigurări: „Vom ajuta Barcelona”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
DMA87
DMA87  •  30 Iulie 2023, 00:23

După golul acesta, mai continuă să joace doi ani. Nu se mai lasă de meserie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează