INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ROMÂNIA

Raț i-a răspuns lui Rednic după ce dinamovistul a spus că Bartalsstovu i-a creat mari probleme fundașului român

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2016 18:36

Răzvan Raț, 34 de ani, i-a răspuns lui Mircea Rednic după ce antrenorul dinamoviștilor a declarat că l-a transferat pe Bartalsstovu "pentru că pe Raț și acum îl doare spatele după duelul cu el din meciul România - Insulele Feroe".

Deși noul jucător al lui Dinamo n-a jucat nici un minut în partida de la Ploiești dintre cele două naționale și a fost foarte slab în partida retur din Insulele Feroe, Raț a încercat să dea un răspuns diplomatic.

"Sincer, nu mai țin minte. Eram preocupat mai mult de faza ofensivă, să marcăm multe goluri. Dacă a fost o glumă a domnului Rednic, o iau ca atare, dacă nu, nu mă deranjează ce a spus", a declarat Raț pentru Sportnews.

Răzvan Raț a vorbit și despre accidentarea de la umăr și spune că în următoarea lună poate reveni pe gazon, neexistînd pericolul să rateze Campionatul European din Franța (10 iunie - 10 iulie).

"Nu cred că voi rata EURO. Dacă lucrurile vor decurge normal, în martie voi fi apt de joc. E clar, trebuie să prind cîteva meciuri înainte de turneul final. Am suferit o accidentare foarte rară. Am avut cîteva ligamente rupte, iar medicii mi-a pus niște ancore în umăr care au rolul de a suda bucățile rupte de os.

Dacă nu amînam o lună și jumătate operația, acum aș fi fost pe teren. Problemele la umăr au apărut în minutul 5 al amicalului cu Italia, disputat pe 17 noiembrie, iar operația am făcut-o pe 5 ianuarie", a adăugat Răzvan Raț.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
steaua_fara_nume
steaua_fara_nume  •  04 Februarie 2016, 23:09
Postat de sumred pe 03 Februarie 2016, 19:23

Dati-i ban acestui gherlan de user. Nu se poate sa aiba un nume care sa contina cuvantul "***". Cuvant care mie o sa mi-l moderati, deci...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luc11
luc11  •  03 Februarie 2016, 21:02

asta nu e chiar valabila pt ca se mai fac schimburi intre mijocasii pe benzi pe timpul unui meci

nuovaguardia1996
nuovaguardia1996  •  03 Februarie 2016, 20:58

respectabila atitudine a domnului rat fata de eroarea domnului rednic. domnul rat a ramas fara coloana in partida retur, din farroer. au fost 4 incursiuni extrem de periculoase in banda stanga a apararii Nationalei, dar nici de data asta meritul nu este al jucatorului transferat de Dinamo. pentru simplu fap[t ca el a jucat in banda opusa celei unde isi face veacul jucatorul rat razvan. cel care l-a tavalit pe rat este alt jucator. evolueaza in danemarca si e de 2 ori mai bun ca cel adus de Dinamo.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează