INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK

Raț va rămîne la formația secundă a lui PAOK: "Voi fi cel mai scump jucător de la echipa a doua"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iulie 2015 20:05

Răzvan Raț, 34 de ani, nu vrea să plece de la PAOK, deși oficialii formației elene l-au anunțat că a fost pus pe lista de transferuri și l-au trimis la echipa secundă.

"Am fost anunţat că am fost pus pe lista de transferuri. Mai am încă doi ani contract cu ei şi deocamdată vreau să îmi respect contractul. O să încep antrenamentele cu echipa a doua mîine. Voi fi unul dintre cei mai scumpi jucători din istoria fotbalului care joacă în echipa a doua.

Cei de aici nu au avut nici un motiv să se comporte aşa. Mi s-au comunicat deciziile, fără a mi se explica ce şi cum. S-au scris multe, că aş fi avut probleme cu conducerea, cu coechipierii, dar nu a fost aşa. Am fost chiar sfătuitor al acestui club, încercînd să ajut cu experienţa mea. Am fost unul dintre cei mai buni jucători ai sezonului trecut, la PAOK", a spus Raț la Digisport.

1.000.000 €e cota de transfer a lui a lui Raț, conform transfermarkt

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (6)
malmo
malmo  •  28 Iulie 2015, 10:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrew.30
andrew.30  •  27 Iulie 2015, 22:59

Mor altii ca a muncit si a castigat bani...auzi la ei....ciudosii...Asa o sa treceti prin viata ofticatilor:saraci(nu doar material) si obositi.

andrew.30
andrew.30  •  27 Iulie 2015, 22:57

Ce oameni sunt unii....improasca cu noroi, folosesc un limbaj suburban... Respect pt Rat,ca a facut ceva in fotbal si in viata. Nu ca altii.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează