INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

OFICIAL // VIDEO Titularul Stelei din sezonul trecut a semnat cu fosta campioană a Ungariei: contract pe 3 ani

Raul Bălbărău a semnat cu noua echipă / Sursă foto: dvsc.hu
Raul Bălbărău a semnat cu noua echipă / Sursă foto: dvsc.hu

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iulie 2022 17:24 / Actualizat joi, 21 iulie 2022 18:12

Portarul Raul Bălbărău (21 de ani), internațional de tineret, ultima oară la CSA Steaua, a semnat cu maghiarii de la Debrecen, locul 7 în ultimul sezon din Ungaria. Goalkeeper-ul a fost titular la roș-albaștri în sezonul trecut, însă a fost pus pe liber la începutul verii. 

Chiar dacă a avut evoluții apreciate în campionatul anterior, în care a bifat 24 de apariții în poarta echipei lui Daniel Oprița - 12 dintre ele fără să primească gol - portarul a fost cedat gratis de „militari”. Steliștii au preferat să utilizeze tot un junior între buturi în sezonul următor, iar Bălbărău nu ar mai fi fost eligibil, conform vârstei. 

Raul Bălbărău, titular la CSA Steaua sezonul trecut, a semnat cu Debrecen

Astfel, goalkeeper-ul cu patru selecții la naționala U21 a fost acontat de maghiarii de la Debrecen, o echipă de tradiție a Ungariei, de șapte ori campioană în țara vecină, ultima oară în 2014.

Debrecen e antrenată de tehnicianul portughez João Janeiro, 41 de ani. În cadrul lotului se regăsesc și fundașul Sylvain Deslandes, cel care între 2020 și 2021 a evoluat la FC Argeș, dar și nord-macedoneanul David Babunski, trecut în Liga 1 pe la FC Botoșani și Farul.

„Portarul român Raul Bălbărău, care a jucat ultima oară la CSA Steaua București, își continuă cariera la Debrecen. El a semnat un contract valabil pe trei ani”, se arată în comunicatul emis de cei de la Debrecen.

250.000 de euroe cota de piață a lui Raul Bălbărău, conform Transfermarkt

Bălbărău, originar din Galați, a mai evoluat la Petrosport Ploiești U19, CSM Slatina și CSA Steaua.

VIDEO Raul Bălbărău, prezentat oficial la Debrecen

Citește și alte știri de actualitate: 

CSA Steaua a pus în vânzare abonamentele pentru noul sezon » Prețuri mai mari decât la campioana CFR sau la rivalele din Craiova

Gigi Becali a luat o decizie tranșantă: „Nu mă mai interesează!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
forumer.47
forumer.47  •  21 Iulie 2022, 19:30

***, sunteti prea obisnuiti cu umilintele si injosirile de jucatori de la FC FaciCeSpuneBecali 2003. Numai dati afara si "pusi pe liber" visati. Lui Balbarau i s-a terminat contractul si nu si-a dorit prelungirea oferita, nici vorba sa fie "pus pe liber". Ceea ce e normal, tinand cont ca se stia ca are oferta buna din strainatate. In prima liga maghiara, va avea probabil salariu de 3-4 ori mai mare, l-am inteles cu totii. Succes, Raul!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

milli
milli  •  21 Iulie 2022, 18:55

pai si chiar nu valora jucatorul nici cat o chiftea de astia lasa titularul de anul trecut sa plece liber? sau incaseaza cineva pe langa o atentie, ca oricum clubul are bani de la stat.

gregoryhf
gregoryhf  •  21 Iulie 2022, 18:17

STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI. UNITI SPRE TITLU 27.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează