INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Răzvan Cociş nu pleacă de la Lokomotiv

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 decembrie 2008 00:00

Impresarul Tiberiu Petriş, a declarat duminică că mijlocaşul Răzvan Cociş nu a fost pus pe lista de transferuri la Lokomotiv Moscova, aşa cum a anunţat presa, şi are şanse mari să continue la formaţia rusă cel puţin până la vară, când intră în ultimele şase luni de contract.

"Răzvan Cociş este jucătorul lui Lokomotiv Moscova şi nu a fost anunţat niciodată că este pus pe lista de transferuri. El este în lotul echipei, nu s-a pus niciodată problema să fie dat afară. Am discutat cu impresarul pe care îl are în Rusia şi nici vorbă să fie pus pe lista de transferuri", a spus Petriş.

Agentul a mai precizat că fotbalistul român va rămâne la gruparea rusă pentru cel puţin încă jumătate de an, atunci când va intra în ultimele şase luni de contract. "Răzvan va rămâne la Lokomotiv cel puţin până la vară, atunci când intră în ultimele şase luni de contract şi când ori îşi va găsi o altă echipă, ori îi va fi propusă prelungirea contractului", a mai adăugat Tiberiu Petriş.

Fotbalistul în vârstă de 25 de ani susţine la rândul său că nu a fost anunţat de niciun oficial al clubului că a fost trecut pe lista de transferuri şi se va prezenta la reunirea lotului de la mijlocul lunii ianuarie.

"Chiar nu am vorbit cu nimeni şi nu ştiu de unde au apărut toate informaţiile astea. Chiar am primit un program individual de pregătire pentru aceasta perioadă şi pe care îl voi începe curând, iar pe 13 ianuarie mă voi prezenta la reunirea lotului, atunci când voi efectua şi vizita medicală", s-a rezumat să spună Cociş.

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează