INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGA CAMPIONILOR ASIEI

Răzvan Lucescu a declanșat nebunia în Arabia Saudită: „Guvernul a trimis oamenii acasă” + „Cei de la PAOK sunt supărați pe mine”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 noiembrie 2019 11:56

Al Hilal, echipa lui Răzvan Lucescu, este noua campioană a Asiei! Saudiții au câștigat duminică Liga Campionilor, după o dublă victorie, tur-retur, cu Urawa Red Diamonds. După 1-0 în Arabia, jucătorii lui Răzvan au câștigat și în Japonia, 2-0.

Lucescu junior a povestit în această dimineață emulația născută în Arabia Saudită în jurul finalei disputate de Al Hilal: 

„Nici nu vă puteți imagina ce a însemnat această victorie în Arabia Saudită. Nu mi-am putut imagina că va fi o asemenea fericire.

În dimineața finalei, Guvernul a trimis oamenii acasă la ora 12:00, școlile s-au închis la ora 12:00. S-au pus televiozare peste tot, incredibil! E cel mai important trofeu al meu pentru că e unul continental”, a spus Răzvan Lucescu.

„Nu m-a sunat nimeni de la PAOK”

Antrenorul a explicat apoi de ce nu a primit niciun mesaj de felicitare din partea oficialilor lui PAOK Salonic, echipa alături de care a reușit eventul în Grecia în sezonul trecut. 

„N-am primit niciun telefon de la conducerea lui PAOK, dar nici nu mă așteptam. Știu și simt că ei sunt supărați pe mine pentru că am plecat. 

Dar am primit telefoane de la foști jucători pe care i-am avut în Grecia. Oricum, Grecia e în sufletul meu, aș putea spune că acolo e a doua mea casă”, a declarat Răzvan Lucescu, la TV Digi Sport.   

+10 FOTO

Vezi și: 

CORESPONDENȚĂ GSP DIN JAPONIA // INTERVIU cu Răzvan Lucescu la câteva ore după ce-a cucerit Liga Campionilor Asiei: „Trăiesc ceva unic, dar să nu vă mire dacă într-o zi mi se pune pata şi anunţ că renunţ la fotbal" 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
121977924980296
Marinescu Johnny  •  27 Noiembrie 2019, 20:17

Toti stelistii sunt fierti de invidie si asa o sa ramana tot restul vietii lor , hahahahaha , familia Lucescu nr. 1 .

noname999
noname999  •  27 Noiembrie 2019, 14:58
Postat de albalbastru72 pe 27 Noiembrie 2019, 13:36

Mai lasati-ne ma cu Razvan asta,fotbalul arab si japonez e liga a 2-a din Romania.La greci a avut buget mare si echipa era deja formata cind a ajuns acolo.Daca e bun asa cum credeti voi sa vedem ce face intr-unul din primele 5 campionate din Europa.E leit tac-su,in loc sa o ia spre vest merge catre est.

Multi, da' prosti! Si frustrati...

albalbastru72
albalbastru72  •  27 Noiembrie 2019, 13:36

Mai lasati-ne ma cu Razvan asta,fotbalul arab si japonez e liga a 2-a din Romania.La greci a avut buget mare si echipa era deja formata cind a ajuns acolo.Daca e bun asa cum credeti voi sa vedem ce face intr-unul din primele 5 campionate din Europa.E leit tac-su,in loc sa o ia spre vest merge catre est.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close