INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

VIDEO + FOTO Răzvan Lucescu, la un meci de un nou trofeu » Al Hilal s-a calificat în finala Cupei Regelui din Arabia Saudită

Al Hilal, formația antrenată de Răzvan Lucescu, a învins-o pe Abha, scor 2-0, și s-a calificat în final Cupei Regelui din Arabia Saudită. +10   FOTO
Al Hilal, formația antrenată de Răzvan Lucescu, a învins-o pe Abha, scor 2-0, și s-a calificat în final Cupei Regelui din Arabia Saudită.

Articol de GSP - Publicat marti, 27 octombrie 2020 18:43 / Actualizat marti, 27 octombrie 2020 19:24

Al Hilal, formația antrenată de Răzvan Lucescu, a învins-o pe Abha, scor 2-0, și s-a calificat în finala Cupei Regelui din Arabia Saudită.

  • În ultimul act al Cupei, Al Hilal va juca cu învingătoarea dintre Al Ahli și Al Nasr. 

Răzvan Lucescu continuă vânătoarea de trofee în Arabia Saudită. Are deja în palmares o Ligă a Campionilor Asiei și un titlu, iar acum e la un singur meci de Cupa Regelui. 

Răzvan Lucescu, în finala Cupei

Semifinala cu Abha nu se anunța deloc ușoară. Cele două formații se întâlniseră și în urmă cu 5 zile, în campionat. Meciul se încheiase 1-1. Astăzi, Hilal a deschis scorul în minutul 28 prin Salem Al Dawsari, cu un șut spectaculos, la vinclu, de la marginea careului de 16 metri. Rezultatul final a fost stabilit de starul Giovinco, în prelungirile primei părți.

VIDEO. Golurile marcate de Al Hilal

Al Hilal - Abha, echipe de start: 

Al Hilal: Al Muaiouf - Al Burayk, Jang, Albulayhi, Al Shahrani - Cuellar, Kanno - Carrillo, Giovinco, Al Dawsari - Khribin 
Antrenor: Răzvan Lucescu 

Abha: Mhamdi - Al Hamsal, Jean-Tahrat, Atouchi, Amro - Sharahli, Aouadhi - Al Amri, Bguir, Goodwin - Strandberg 
Antrenor: Abdulrazaq Al Shabi

+6 FOTO

Dezvăluire incredibilă a lui Răzvan Lucescu: „Eliminarea lui Al Hilal a fost ca să faciliteze altei echipe drumul către Champions League!”

Citește și alte știri despre familia Lucescu: 

Un jucător de la Dinamo Kiev a vorbit familiei despre Mircea Lucescu: „Asta mi-ar plăcea”

Mircea Lucescu explică decizia de a semna cu Dinamo Kiev: „Nu o fac pentru bani, ci pentru viața mea!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează