INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Răzvan Lucescu a izbucnit în presa din Grecia: "Priviți decizia de la Fenerbahce - Galatasaray. E revoltător"

FOTO: Facebook @PAOK Salonic
FOTO: Facebook @PAOK Salonic

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 aprilie 2018 20:32

Răzvan Lucescu a vorbit despre cum comisiile din Grecia au decis soarta titlului și face o comparație cu decizia luată după incidentele de la Fenerbahce - Beșiktaș (vezi detalii AICI!).

Comisia de Disciplină din Grecia a decis să păstreze pedepsele inițiale după incidentele de la meciul PAOK- AEK, atunci când patronul formației din Salonic, Ivan Savvidis, a pătruns înarmat pe teren. PAOK a pierdut acea partidă la "masa verde", scor 0-3, a fost depunctată cu 3 puncte, va porni cu un deficit de 3 puncte sezonul viitor și este obligată să dispute 3 partide fără suporteri.

"A fost o săptămână ciudată pentru noi. Este dificil să accepți o astfel de decizie. A fost o strategie gândită din timp ca PAOK să ajungă în acest punct. Deciziile de la comisii sunt luate de oameni care au primit direcții clare.

Priviți cazul asemănător din Turcia, de la meciul dintre Beșiktaș și Fenerbahce. Antrenorul oaspeților a fost lovit serios în cap, iar meciul întrerupt. Comisiile au decis ca partida să se rejoace fără suporteri și să amendeze gazdele. Asta ne arată că fotbalul trebuie jucat pe stadion.

Lucrurile sunt diferite în Grecia. Tot ce s-a întâmplat aici este revoltător. Oamenii iau decizii ilegale, ne jecmănesc. Ar trebui cercetate amănunțit aceste decizii. Toți cei care au participat trebuie să fie judecați", a declarat Lucescu conform Gazzeta.gr.

VEZI ȘI:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mdionis
mdionis  •  28 Aprilie 2018, 15:42

In Turcia totusi patronul gazdelor nu a intrat pe teren cu pistolul vizibil aninat la brau: cazurile nu sunt similare.

1240187572730378
Ionel Vancea  •  28 Aprilie 2018, 00:27

Razvan are dreptate, meciurile trebuiau decise pe teren, nu in birouri. Rejucare fara spectatori + amenzi, astea erau deciziile corecte ale comisiilor.

laurentiuci
laurentiuci  •  27 Aprilie 2018, 22:30

nea mircea e cu arbitrii, asta cu comisiile

Vezi toate comentariile (4)
Comentează