INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK SALONIC

EXCLUSIV Răzvan Lucescu a plecat de la PAOK Salonic! Stupoare în Grecia: unde vrea să semneze + salariul e gigantic

Articol de - Publicat vineri, 28 iunie 2019 19:56

Răzvan Lucescu, 50 de ani, a anunțat conducerea lui PAOK Salonic, clubul din Grecia alături de care a luat titlul și Cupa, că renunță la contract și că pleacă în țările arabe, unde ar urma să primească 4 milioane de euro pe sezon!

Părea imposibilă despărțirea lui Răzvan Lucescu de PAOK Salonic. Acum, cel puțin. După un sezon extraordinar, în care câștigase titlul și Cupa Greciei, antrenorul în vârstă de 50 de ani își prelungise contractul cu alb-negrii până în 2020.

Știrea a explodat în jurul orei 19:30 în presa elenă.

Pleacă în Arabia Saudită! Salariu de 5X mai mare 

Lucescu a avut o discuție cu patronul Ivan Savvidis și l-a anunțat că pleacă de la PAOK. Unde? Potrivit ziariștilor greci, ținta ar fi zona arabă, înspre Arabia Saudită. Și noul club va plăti clauza de reziliere, de două milioane de euro!

Conform ultimelor informații, clubul interesat ar fi Al Hilal, care vrea să îi ofere 4 milioane de euro pe sezon antrenorului român, o sumă de 5X mai mare decât cea după prelungirea contractului! 

"E nebunie aici. Nimeni nu mai înțelege nimic. Decizia asta ne-a luat pe toți prin surprindere" un jurnalist grec pentru GSP.Ro

Răzvan Lucescu a fost desemnat antrenorul român al anului 2018 în Ancheta GSP.

94 de meciuria antrenat Răzvan Lucescu la PAOK: 68 de victorii, 12 egaluri, 14 înfrângeri

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Mesajul lui Răzvan Lucescu pentru Rădoi: „Mirel, ești fantastic!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (72)
corvinnus
corvinnus  •  29 Iunie 2019, 12:06

Asta este valoarea fotbalului nostru. Antrenori si jucatori. Valoarea fotbalului din tarile arabe. Fara nici o exagerare. Degeaba s-ar investi în centre de copii si juniori. Mai devreme sau mai târziu tot în destinatii exotice or sa ajunga. Nu cred ca este un antrenor de la noi de valoare...care sa nu fi trecut pe la echipe exotice. Lucescu, cel mai bun, a antrenat în Turcia. Stanciu, la 25 de ani a plecat la arabi iar la 26 s-a retras de la nationala.

gigelos
gigelos  •  29 Iunie 2019, 11:20

El este antrenorul campioanei Greciei , are 50 de ani ,tatal lui este una dintre cele mai experimentate si respectate persoane din fotbalul mondial si noi ne dam cu parerea despre ce ar fi bine sa faca el cu viata lui , cu cariera lui . Chiar nu suntem intregi la cap

respect2014
respect2014  •  29 Iunie 2019, 11:12
Postat de gigelos pe 29 Iunie 2019, 10:46

Ne place sa ne rasfatam sau poate nu ne dam seama cum suntem priviti in vest . Citesc ca nici cei de la Al Hilal nu sunt fericiti ca le vine un roman .Despre ce vorbim . Va fi un roman antrenor la o mare echipa in vest doar daca va fi descoperitorul sistemului tactic fabulos care iti garanteaza marcarea a 8 goluri pe meci indiferent de adversar . Am zis o tampenie dar asta e . Cluburile mari se feresc sa cumpere si jucatori romani unde riscul de a pierde e mult mai mic , sunt 24 in lot , dar sa-si aduca un antrenor roman . Italia , Anglia , Germania ,Franta chiar Spania exclus 100 % . La ce imagine avem . Singura data 6 luni Lucescu la Inter si aia solutie de avarie . Noi ne comportam prin Europa ca niste maimute si avem pretentia la altii sa performeze . Razvan stie ce a fost acolo , ce discutii avea cu Savidis , poate urmeaza ceva nasol pentru rus , e treaba lui . Dumneata ceri bani de la parinti ? Poate ceri , habar nu am , foarte bine . daca e adevarat , 800.000 e un salariu foarte mic pentru un castigator de Cupa campionat . Eu cred totusi ca e ceva treaba prin Turcia ,dar nu stiu daca putea spune direct , relatiile greco-turce ... se imflama treaba rau

800.000 pe an e doar un an de contract. Si sunt absolut convins ca are mult mai multi bani de atat. Pentru noi, muritorii de rand, asemenea sume nu se pot cuprinde cu mintea. Prea multi bani. Dar na, ei traiesc in alte sfere. Bravo lor. Nu m-ai inteles insa exact. Nu-l condamn. Sincer, mi se rupe unde antreneaza Razvan Lucescu. Ideea este ca era pe un drum super ok. Performanta intr-un campionat decent din Europa. Acum, ca sa se intoarca va fi foarte greu mai ales ca fotbalul din Golf te seaca de vizibilitate. Este strict problema lui ce face dar ca idee...Te duci si faci scoli inalte prin afara, studiezi si ai posibilitatea sa lucrezi intr-o firma unde sa exprimentezi, sa te dezvolti si sa faci descoperiri importante pentru lume si apoi, brusc, pentru un salariu mare te duci sa lucrezi CEO intr-o tara din lumea a treia unde iei salariu mare, cu toate ca ai deja o caruta de bani,unde profesional mori. Este insa alegerea fiecaruia. Asta spuneam. In rest...sa auzim de bine.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează