INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Răzvan Lucescu a răbufnit! Atac la adresa marii rivale: "E o zi rușinoasă pentru ei"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 martie 2018 20:54

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK Salonic, i-a înțepat pe rivalii de la Olympiakos după evenimentele de săptămâna trecută, când derby-ul dintre cele două nu a mai pornit din cauza unor incidente.  

"Nu vreau să mai revin asupra lucrurilor care s-au întâmplat dumincă şi mi-am spus deja punctul de vedere. Vreau să vă spun că reacţia jucătorilor mei a fost fantastică, în condiţiile în care jucătorii lui Olympiakos nu au vrut să joace. Fotbalul se joacă pe teren şi nu ar trebui să câştigi în altă parte. Cred că jucătorii mei vor câştiga tot ce vor putea numai pe teren.

Singurele părţi care au pierdut sunt Olympiakos, antrenorul şi jucătorii lui. E o zi ruşinoasă pentru Olympiakos. Noi ne vedem de treabă", a declarat Răzvan Lucescu, potrivit Nova.

Înainte de startul meciului, antrenorul oaspeților, Oscar Garcia, a fost lovit cu o rolă de hârtie de către fanii gazdelor. Acesta a amplificat intensitatea loviturii, a cerut să fie transportat la spital, iar oficialii lui Olympiakos au refuzat să mai trimită echipa în teren.

Cel mai probabil, comisiile vor decide ca echipa lui Răzvan Lucescu să piardă meciul la "masa verde" și să fie depunctată cu 3 puncte. O decizie finală urmează să fie anunțată peste 3 zile!

Vezi aici filmul întreg al evenimentelor de dinainte de PAOK - Olympiakos, meci care nu a mai început din cauza incidentelor din tribune

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
1669095199778439
Ovidiu Oanca  •  03 Martie 2018, 09:21

Dar cel lovit nu era trecut pe raport ca si antrenor,asa ca ei pierd meciul.

thebluestlion
thebluestlion  •  02 Martie 2018, 22:14

Ce fotbal jenant și la ăștia! Ar trebui o regulă prin care în astfel de incidente meciul să se rejoace cu tribunele goale și gata! Punctele, rezultatul trebuie decise pe teren de fotbaliști...nu de role, brichete și te mai miri ce!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează