INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA / ATROMITOS - PAOK 1-1

Răzvan Lucescu acuză arbitrajul și consideră că a fost vânat: ”Arbitrii m-au pedepsit!”

Articol de - Publicat duminica, 04 noiembrie 2018 19:42

Răzvan Lucescu s-a plâns de un penalty neacordat lui PAOK și de un ofsaid semnalizat eronat în meciul cu Atromitos, 1-1: ”Au fost două erori mari, apoi am greșit și noi, ratând câteva ocazii importante”.

PAOK a făcut primul pas greșit în acest campionat, 1-1 cu Atromitos, dar și-a păstrat avantajul de 6 puncte față de AEK, egala lui Panathinaikos (0-0) și principala contracandidată la titlu. Răzvan Lucescu a acuzat arbitrajul și a aruncat vina pe două decizii contra echipei sale, în primul sfert de oră la Atena. "Am fost pedepsit pentru ceea ce am declarat. Am avut un penalty la El Kaddouri, care apoi a fost oprit în situație de gol pentru un ofsaid inexistent. Greșeli grave, dar asta-i viața".

I s-a accidentat portarul

Luce jr a recunoscut că semieșecul a venit și din cauza ineficienței ofensive: "Când risipești atât de multe ocazii, nu poți fi mulțumit de evoluția echipei. Meritam să plecăm cu o victorie curată și meritată. Să nu uităm că am evoluat pe terenul rivalei de pe locul 2 și a unor jucători de calitate". După acest meci, portarul Paschalakis a acuzat probleme la cvadriceps și este incert cu Vidi. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
dinamo100
dinamo100  •  05 Noiembrie 2018, 09:09

"Sindromul" familiei Lucescu! Conspiratie in toata regula impotriva lui PAOK si impotriva lui Lucescu! :)

1566178743642986
Vlad Hartea  •  04 Noiembrie 2018, 21:07

Precum ta-su !! Cum nu reusete sa invinga, cum da vina pe arbitrii !! Cred ca si cutremurul recent din Grecia a fost de vina ca Paok nu a invins in aceasta etapa !!

traian_v
traian_v  •  04 Noiembrie 2018, 20:29

Ar face mai bine *** jr sa isi adune banii la pusculita, pana ii mai primeste. Inca vreo cateva meciuri in care e vanat de arbitri sau de nu stiu cine si sa vedeti cum il zboara Savidis.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează