STRANIERI    •   GRECIA

Răzvan Lucescu, acuzat că a făcut gesturi obscene în finala cu AEK: "Cei lași devin curajoși doar când sunt în mulțime, protejați"

FOTO: Facebook @PAOK Salonic

FOTO: Facebook @PAOK Salonic

Articol de — Theodor Jumătate Duminica, 13 Mai

Răzvan Lucescu (49 de ani) i-a arătat organele genitale lui Manolo Jiménez în prelungirile finalei Cupei Greciei, PAOK - AEK, 2-0, declanșând ciocnirea celor două tabere, la marginea terenului. "Nu a fost nimic", spune Lucescu.După golul de 2-0, marcat de Pelkas, în minutul 90+2, Lucescu a aruncat scânteia în conflictul dintre PAOK și AEK. Potrivit presei elene, antrenorul alb-negrilor a făcut gesturi obscene spre rivalul său, spaniolul Manolo Jiménez. I-a arătat organele genitale. Și cele două tabere s-au ciocnit din nou, la marginea terenului.

"Nu a fost nimic. Doar un mare război verbal, nu a existat niciun gest", a negat tehnicianul lui PAOK, dar Jiménez l-a ironizat pe Lucescu la conferință: "Nu a fost împotriva mea, ci împotriva lui AEK. Cei lași devin curajoși doar când sunt în mulțime, protejați. Singuri, nu sunt în stare de nimic".

Jiménez a acceptat însă înfrângerea. "PAOK a fost mai bună, câștigând meritat. Noi recunoaștem asta, ceea ce ei nu o pot face. Ei nu pot admite că AEK a fost mai bună în campionat".

Vezi și: FOTO Imaginea finalului de sezon în Grecia! Ce mască a purtat Răzvan Lucescu la interviurile de după triumful din Cupă

VIDEO Lucescu continuă războiul după primul trofeu în Grecia: "Voi spune asta chiar dacă unii mă vor face prost"

Comentarii (16 ) Adaugă comentariu

robotzel  •  13 Mai 2018, 23:44

cu ce a fost aek mai buna in campionat? sa se adune punctele de penalizare ale lui paok si atunci sa vedemvdaca a fost aek mai buna.

redshow  •  13 Mai 2018, 19:32

Ţ....l tot ți...n

bazileon  •  13 Mai 2018, 19:13

Lucescu isi imagineaza ca are genitale de aratat ori si-a bagat in pantaloni nodul de la cravata?

Vezi toate comentariile (16)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase