INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECIZIE

Răzvan Lucescu are probleme în vestiar la PAOK! S-a certat cu un jucător și l-a exclus din lot

Articol de - Publicat vineri, 28 septembrie 2018 10:14

Amr Warda i-a reproșat pe un ton dur antrenorului că nu e titular cu AEK și a fost pedepsit. Egipteanul i-a cerut scuze ieri și a postat pe Facebook: ”Continuăm împreună!”.

Nu e o perioadă prea liniștită pentru Răzvan Lucescu în Grecia. Va fi judecat de Comisia de Disciplină a forului elen după ce a declarat că "În istoria sportului, în istoria fotbalului, s-a mai întâmplat aşa ceva doar în perioada Germaniei hitleriste", referindu-se la cele două meciuri pierdute la masa verde sezonul trecut, cu Olympiakos și AEK. Și riscă o amendă de 40.000 de euro.

Nu e tot. Lucescu are probleme și în vestiar la PAOK. Furios că nu e titular împotriva lui AEK, egipteanul Amr Warda a reacționat furibund în fața antrenorului. A plătit pentru această ieșire în decor. A fost scos din lot două partide: cu Aris, în Cupă, și cu Olympiakos, duminică, în campionat.

Ieri, Warda a făcut un pas în spate. I-a cerut scuze tehnicianului. Și a postat un mesaj de pace pe Facebook: "Continuăm împreună!". Dedesubt, o fotografie cu ei doi. Îmbrățișați.

Presa greacă susține că Warda nu are nici acum garanția că va fi reprimit în grupul pentru ciocnirea cu Olympiakos.

Citește și: Declarații-șoc ale lui Răzvan Lucescu: "Ce mare performanţă a făcut Generația de Aur? Un sfert de finală la CM au şi ţări africane! E ipocrizie maximă"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
vlad.dracul.
vlad.dracul.  •  29 Septembrie 2018, 04:13

S-au certat ca *** la uşa cortului, e specific amândurora. Cine nu-i de acord cu mine sau îmi cenzureară comentariul e *** şi el, se ştie!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează