INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRUPA L / PAOK - VIDI 0-2

Răzvan Lucescu, autocritic după al doilea eșec în grupă: ”Abordare proastă, meci urât”

Articol de - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 12:38

Răzvan Lucescu și-a complicat situația în grupă, după eșecul (0-2 cu Vidi), al doilea în 3 meciuri, caliificarea în "16"-imi fiind în pericol. Antrenorul lui PAOK a recunoscut că nimic nu a mers joi la liderul din Grecia:

"Am jucat foarte slab, iar abordarea meciului a fost greșită și nu am putut reacționa normal. Probabil că am pornit cu prea multă încredere și mă simt responsabil că nu am fost capabil să transmit mesajul corect jucătorilor".

"Ne vom reîncărca bateriile"

Luce jr consideră rezultatul doar un accident de parcurs: "N-ar fi drept să dau vina acum pe un jucător, știam că după o perioadă cu rezultate bune ar putea să apară un scurtcircuit. Însă mai știu că echipele puternice și jucătorii valoroși își încarcă repede cu energie bateriile după astfel de mciuri. Avem nevoie și vreau o reacție și un joc mult mai bune, pentru că luni ne așteaptă Panathinaikos și vine returul cu Vidi din Europa League".

"Anarhie după pauză"

Tehnicianul dă vina pe blocajul psihic: "Întreaga echipă n-a avut replică și n-am putut reveni după primul gol primit repede, cum s-a întâmplat în alte situații. N-am avut mintea limpede să găsim pasele potrivite în ultimii 25 de metri. În repriza a doua, n-aș spune că a fost anarhie în teren, dar ceva similar, și asta din cauza stării mentale a jucătorilor". 

14-5a fost raportul șuturilor la poartă (7-2 cadrate) în favoarea lui PAOK în meciul cu Vidi. Gazdele au avut 69% posesie și 3-1 la cornere

6 meciuriera seria pozitivă a lui PAOK, 5 victorii și o remiză, ruptă joi de Vidi. Precedentul KO a fost 0-1 cu Chelsea, tot acasă în Europa League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cainele_leonidas
cainele_leonidas  •  26 Octombrie 2018, 14:11

Abordare proastă, meci urât??? A fost cel mai evident blat din istoria cupelor europene :))) M-am uitat la meci si tot ce pot sa spun este ca PAOK avea ocazia sa scoata mingea in tusa si sa centreze de foarte multe ori, mai ales dupa ce a intrat Prijovic, dar a intors mingea de fiecare data in spate. Nu au fortat un sut spre poarta, nici cand au putut si au avut culoar. S-a vazut si de pe ISS ca PAOK nu avea nici cea mai mica intentie sa castige meciul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează