INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Răzvan Lucescu comandă în Grecia » E lider neînvins cu PAOK, după 7 etape! "Tactică și control"

Foto: Facebook/@PAOKFOOTBALL
Foto: Facebook/@PAOKFOOTBALL

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2017 11:46

Lucescu jr a profitat de remiza lui AEK pe terenul fostei sale echipe, Xanthi, și a trecut primul, cu un punct avans. Prijovici, golgeterul său, visează chiar la "event" în acest sezon.

Dacă tatăl are mari probleme în Turcia, fiului îi merge excelent în Grecia. După 7 etape, Răzvan Lucescu s-a cocoțat cu PAOK pe primul loc. A spulberat-o duminică pe Lamia (4-0), dar a și primit ajutor de la fosta sa echipă, Xanthi, care, având doi jucători eliminați, a blocat-o pe AEK, rămasă la un punct în spatele liderului.

Tactică, organizare și control

"A fost cel mai bun meci de când antrenez eu aici. Jucătorii se înțeleg tot mai bine, nu mai ratăm atât și dăm gol repede, iar asta ne sporește încrederea", a explicat Luce jr.

Pe care îl așteaptă însă duminică primul test adevărat, cu Olympiakos, la Atena: "Va fi cu totul diferit și nu vorbesc despre motivație și filosofie, ci despre tactică. Nu contează adversarul, trebuie să ne intre în sânge organizarea. Va fi un derby bun. Olympiakos va încerca să câștige, dar noi trebuie să controlăm meciul în orice situație. Mai ales că psihic stâm foarte bine".

Miza pe vârful sârb

Prijovici, autorul unei "duble" cu Lamia și golgeterul echipei, e superoptimist. "Vreau să luăm și titlul, și Cupa Greciei!", a anunțat internaționalul sârb, ce a marcat și cu Georgia, golul decisiv pentru calificarea la CM. 

"Ne creăm multe ocazii, dar e nevoie să fim mai agresivi psihologic, să devenim ucigași. Să înțelegem că trebuie să marcăm când putem și să luăm punctele. Avem o marjă mare de creștere"
Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

6 victorii,3 remize și o înfrângere e bilanțul lui Răzvan Lucescu la PAOK. N-a pierdut decât cu Östersunds FK, fiind eliminat din Liga Europei

Save

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
onduku
onduku  •  16 Octombrie 2017, 19:24

Alt antrenor roman care o duce bine in Europa. Ma intreb eu oare, de ce stelistii prefera sa castige ce-i drept milioane prin tarile arabe. Am putea cuceri intreg continentul!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Octombrie 2017, 16:47
Postat de corsair83 pe 16 Octombrie 2017, 13:48

E lider neinvins in 7 etape cu 3 egaluri din care 2 obtinute cu ultimele 2 clasate; iar meciurile importante abia urmeaza : Olympiakos, Aek, Atromitos. Daca e mare antrenor va ramane pe 1 si in etapa 11, daca nu poate pica lejer pe 7

ii spulbera Oly pe toti pana la sfarsitul turului, cel mult etapa 4 din retur. deocamdata Oly e putin ocupata cu toamna europeana, ca de obicei. cand joaca in cupe, ei folosesc si rezerve in meciurile de campionat, ii intereseaza punctele europene pentru coeficient si... vistierie. dar, dupa cupe, Oly nu mai pierde decat 5-6 puncte pana la finalul oricarei editii. OlYmpYaKos !

corsair83
corsair83  •  16 Octombrie 2017, 13:48

E lider neinvins in 7 etape cu 3 egaluri din care 2 obtinute cu ultimele 2 clasate; iar meciurile importante abia urmeaza : Olympiakos, Aek, Atromitos. Daca e mare antrenor va ramane pe 1 si in etapa 11, daca nu poate pica lejer pe 7

Vezi toate comentariile (3)
Comentează