INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA / PAOK - PANAITOLIKOS 2-1

Răzvan Lucescu, de neoprit în Grecia: "Principalul nostru adversar e PAOK"

Articol de - Publicat luni, 12 noiembrie 2018 11:57

PAOK, liderul din Grecia, a evadat la 9 puncte de AEK, iar antrenorul român crede că doar echipa sa mai poate pierde titlul. Luce jr îl apără pe Toșca: ”Nu este Vieirinha, dar oferă un bun echilibru apărării”.

18 victorii consecutivela Salonic a reușit PAOK-ul lui Răzvan Lucescu în campionat, excluzând derbyurile cu AEK și Olympiakos, decise la "masa verde"

PAOK se axează pe campionat după dublul eșec din Liga Europei cu Vidi și are deja 9 puncte avans față de campioana AEK și 6 față de Olympiakos. Numai Atromitos (2-0 la Atena cu AEK) mai ține pasul, dar Răzvan Lucescu crede că titlul nu mai depinde decât de echipa sa: "Principalul nostru adversar e PAOK. Trebuie să avem energia și dorința de a marca și de a câștiga meciurile mult mai devreme. Să alergăm, să presăm, să recuperăm multe mingi, altfel nu dăm gol și apare anxietatea. Joi nu am găsit soluții să desfacem apărarea, acum am jucat foarte bine și puteam înscrie mai mult", a explicat antrenorul român după 2-1 cu Panaitolikos.

1 gola primit acasă PAOK în acest campionat, având doar 4 încasate în total, cea mai bună defensivă. Are și cel mai prolific atac, 17 goluri, egala lui AEK

"De la echilibru pornește totul"

Luce jr a ținut să-l apere pe Alin Toșca, integralist și duminică. "Nu este corect să-l comparăm cu Vieirinha, un jucător fantastic. Toșca nu oferă ca agresivitate ceea ce poate André, dar ne asigură un bun echilibru în apărare și de la echilibru pornește tot. Ne organizăm strategia pentru a obține maximum din fiecare meci, ați văzut ce-a pățit Barcelona acasă. Mai avem de disputat multe partide și toți jucătorii din lot sunt importanți". 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează