INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA CAMPIONILOR ASIEI

Al Ahli - Al Hilal 2-4 // FOTO + VIDEO Răzvan Lucescu, salvat de vedeta Gomis! Al Hilal s-a impus cu 4-2 în fața lui Al Ahli, după o revenire spectaculoasă în repriza a doua

Al Ahli - Al Hilal // foto: Twitter Al Hilal +6   FOTO
Al Ahli - Al Hilal // foto: Twitter Al Hilal

Articol de GSP - Publicat marti, 06 august 2019 21:41

Răzvan Lucescu a debutat cu victorie pe banca saudiților de la Al Hilal, la primul meci oficial. Echipa românului s-a impus cu 4-2 în deplasarea cu Al Ahli, din turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor Asiei. 

VIDEO cu golurile

 Vezi AICI  statistici

Partida a început abrupt pentru echipa lui Răzvan Lucescu, care a primit gol după doar 6 minute. Al Soma, atacantul gazdelor, a înscris cu o execuție plasată din careu, după o pasă excelentă venită de la Asiri.

Egalarea a venit însă repede pentru Al Hilal. Bafétimbi Gomis, fost atacant la Lyon, Marseille sau Galatasaray, a înscris cu capul, fructificând ca un atacant pursânge centrarea venită de la Carillo.

Echipa românului a intrat însă condusă la pauză după o fază în care poziționarea defensivei sale a lăsat mult de dorit. Pe un contraatac în viteză, Al Ahli a trecut în avantaj prin Djaniny, acesta marcând simplu din careu.

Revenire de excepție, Gomis a fost erou!

După pauză, Al Hilal a întors scorul, reușind să înscrie de trei ori. Același Gomis a fost eroul lui Răzvan Lucescu. Francezul a înscris în minutele 48 și 65, izbutind astfel hatrick-ul.

al ahli al hilal 2 +7 FOTO

Al Hilal a mai înscris o dată, în minutul 82, prin nou-intratul Al Hafith, iar Răzvan Lucescu obține debutul liniștit de care avea nevoie. Returul va avea loc pe teren propriu, peste o săptămână.

2 trofeeare Al Hilal în Cupa Campionilor Asiei (1991 și 2000) și alte patru finale pierdute. Al Ahli a disputat două finale, ambele cedate

Echipele de start:

Al Ahli: Al Owais - Al Mowalad, Al Fatil, Al Khabrani, Abdulghani - Aleksic, Souza, Asiri, Muwashar - Djaniny, Al Soma
Rezerve: Al Mosailem, Al Asmari, Al Bakr, Al Moghawi, Al Mousa, Ghareeb, S. Madash
Antrenor: Branko Ivankovic

Al Hilal: Al Muaiouf - Al Shahrani, Albulayhi, Jang, Al Dosari - Al Dawsari, Otayf, Kanu - Giovinco - Carillo, Gomis
Rezerve: Al-Waked, Al Abed, Al Dawsari, Al Hafith, Al Shalhoub, Babhir, Kadesh
Antrenor: Răzvan Lucescu

Al Ahli - Al Hilal 2-4
Au marcat: Al Soma '6, Djaniny '39 / Gomis '16, '48, '65, Al Hafith '82


VEZI ȘI:

Wayne Rooney e dorit înapoi în Anglia » Ar deveni antrenor-jucător

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
badeadorian
badeadorian  •  07 August 2019, 11:22
Postat de visinu pe 06 August 2019, 23:05

Victorie măreață a lui Al Hilar cu Razvan Lucescu la cârmă împotriva nemâncaților de la Aș Hali.

Ne place sa facem'misto' gratuit de alte echipe ...dar a noastra inca se cauta prin liga 2-a !! Ne bate si ''As Hali'' si ''Al Hilar'' de ne suna apa-n cap ...si pe noi si toata liga 1 !!! . Dar noua ne place sa-i facem anonimi pe altii si noi nici macar anonimi nu suntem ( vorbim aici de persoana fizica ) .

romeverest
romeverest  •  07 August 2019, 11:17

Am reusit sa vad meciul !! Fotbal destul de modest cu mare spectacol doar in tribune !! Apararile ambelor echipe au fost de tot rasul, comparabile cu cele din liga secunda din Romania, fapt ce i-a permis lui Gomis sa inscrie din orice pozitie !! Giovinco aproape inexistent pe teren !! Rezultatul este bun tinand cont de rivalitatea dintre cele doua echipe si de nivelul fotbalului din Arabia Saudita !!

major
major  •  07 August 2019, 08:52

EROU! acest cuvant a devenit o bataie de joc!ati reusit sa'l devalorizati,cine da un gol,gata e EROU! ba,mai nou,jucatorii EVOLUEAZA(nu mai joaca),nu se mai da o pasa,SE OFERA!sunt comentatori la tv care isi canta cuvintele,te doare capul ce intonatii au! ptiu,ce tampenii scoateti fara jena!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează