INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Răzvan Lucescu, decizie surprinzătoare după trei sezoane la Xanthi

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 aprilie 2017 23:09

După trei sezone petrecute pe banca celor de la Xanthi, Răzvan Lucescu i-a anunțat pe șefii clubului că nu va mai continua la echipă. 

Presa din Grecia anunță că meciul cu Veria va fi ultimul pentru tehnicianul român pe banca lui Xanthi, dar că acesta nu s-a hotărât încă în legătură cu viitoarea sa destinație.

Lucescu jr. a venit pe banca lui Xanthi în toamna lui 2014 și a dus echipa în premieră în finala Cupei, la finalul primului său sezon pe banca grecilor.

În ultimul act, Xanthi a pierdut în fața lui Olympiakos și va termina acest sezon la doar câteva puncte de locurile care l-ar fi calificat în cupele europene.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  24 Aprilie 2017, 08:42

Care surprinzatoare ? trebuia sa plece mult mai repede si el si tati. Sper sa nu il mai prindem pe la nationala. Il asteapta Maruta la Pro Gange Tv.

corectu
corectu  •  24 Aprilie 2017, 07:45

Rezultate?Ioc.

luker
luker  •  24 Aprilie 2017, 01:21

E obsinuit sa stea maxim un an pe unde se duce. La astia a cam exagerat. Numai prostii stau ani intregi la echipe de duzina. Wenger, Fergie, etc ... lol

Vezi toate comentariile (3)
Comentează