INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Răzvan Lucescu, detalii de ultimă oră despre plecarea la Beșiktaș! „E prima persoană cu care discut”

Articol de - Publicat sambata, 09 martie 2019 09:27

Răzvan Lucescu trece de la "vulturii" din Salonic la "vulturii" din Istanbul? Așa cred jurnaliștii turci, care susțin că antrenorul în vârstă de 50 de ani ar fi alesul lui Beșiktaș pentru înlocuirea lui Şenol Güneş. Și că ar fi fost contactat deja de președintele clubului, Fikret Orman.

"Acum, atenția mea e concentrată total la PAOK. Suntem într-un moment crucial al campionatului. Voi putea evalua oferta doar la sfârșitul sezonului", i-ar fi răspuns Lucescu.

"Primul cu care voi discuta va fi patronul"

Ieri, Răzvan a negat orice legătură. "Nu am vorbit cu nimeni din altă țară. Norocul meu e că nu urmăresc ce apare în mass-media. Sunt atent doar la ce se întâmplă la PAOK, sunt încă sub contract cu PAOK", a reacționat tehnicianul.

"Am mare respect pentru patronul care m-a adus aici, el a realizat acest grup. Prima persoană cu care voi discuta despre viitorul meu va fi Ivan Savvidis. Dacă decidem împreună că e momentul să plec, atunci trebuie să vorbesc cu soția mea, care s-a sacrificat prea mult pentru mine. Cred că sunt foarte clar".

Mâine, PAOK are meci dificil acasă. Cu Atromitos, locul 3 în Grecia. 

Primul event din istoria lui PAOK?

Răzvan Lucescu poate deveni primul antrenor din istoria lui PAOK care cucerește și titlul, și Cupa Greciei în același sezon. Momentan, echipa alb-negrilor are 7 puncte avans față de Olympiakos, cu șapte etape înainte de final, și va juca o dublă manșă în semifinalele Cupei cu Asteras. E favorită pentru a se califica în ultimul act, unde va juca probabil împotriva campioanei AEK (dacă trece de Lamia).

CITEȘTE ȘI:

Ionuț Radu nu a fost convocat de Cesare Prandelli pentru meciul Genoa-Parma » Accidentare de ultimă oră a portarului român

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează