INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Răzvan Lucescu, detalii vitale despre viitorul la PAOK și finalul de sezon: „Sunt al lor!”

Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Articol de GSP - Publicat marti, 30 aprilie 2019 17:13

Răzvan Lucescu (50 de ani), proaspăt campion cu PAOK Salonic, a petrecut sărbătorile pascale în România, iar azi a revenit în Grecia, unde mai are de disputat o etapă din campionat, în deplasare cu Giannina, dar și finala Cupei cu AEK Atena de pe 11 mai. 

La plecarea spre Grecia, Răzvan Lucescu a vorbit despre planurile pe care le are în perioada următoare:

„Nu am putut să fim foarte bucuroşi după câştigarea titlului pentru că la trei zile venea un meci de calificare pentru finala Cupei.

Ne-am calificat în finală, ne-am aşezat gândurile, iar de azi începem să ne pregătim de meciul de Cupă, avem o responsabilitate în plus. Vrem foarte tare să câştigăm şi Cupa, un alt moment special pentru istoria PAOK-ului: o dublă, campionatul şi Cupa, coroborată cu posibilitatea de a termina campionatului neînvinşi. 

Mai departe există o vacanţă, în acest început de vacanţă va fi o şedinţă în care trebuie să analizăm care vor fi paşii următori şi posibilitatea de a ne califica în grupele Ligii Campionilor. Dacă mă întrebaţi pe mine, eu mai am un an de contract aici şi sunt al lui PAOK”, a declarat Răzvan Lucescu, înaintea decolării spre Grecia. 

Vezi și: VIDEO EXCLUSIV A uitat de Reghe și Gâlcă » Fernando Varela: „Răzvan Lucescu, cel mai bun antrenor pe care l-am văzut vreodată!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
apostelnicescu
apostelnicescu  •  30 Aprilie 2019, 18:22

Aseara alerga prin Herastrau... Tine si la silueta, nu numai la eticheta. Felicitari pentru rezultatele extraordinare din Grecia!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează