INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Răzvan Lucescu, la al 4-lea meci fără victorie în Grecia » Pantelis Kapetanos a înscris din nou

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 14 ianuarie 2015 19:39

Skoda Xanthi a luat doar un punct din meciul cu revelaţia acestui sezon, Veria, scorul final fiind 2-2. Formaţia lui Răzvan Lucescu a avut un meci foarte greu, mai ales că din minutul 30 a jucat în inferioritate numerică. 
Baxevanidis a fost trimis la cabine în minutul 30 după cumul de cartonaşe galbene. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 35 prin Nabouhane, însă peste doar 3 minute Pantelis Kapetanos a egalat.

În minutul 56 Goutas a adus-o pe Xanthi în avantaj, însă doar pentru 4 minute. Kaltas a înscris ultimul gol al meciului. Ca şi Veria, Xanthi a ajuns la al 4-lea meci fără victorie în Super League.

În prezent, formaţia lui Răzvan Lucescu ocupă locul 8, cu 26 de puncte, la 5 de ultimul loc care ar asigura prezenţa în Europa League, ocupat în prezent de Panetolikos.

6 goluri are Kapetanos în campionatul Greciei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
spivak
spivak  •  15 Ianuarie 2015, 12:53

Muce are peste tot acelaşi traseu: începe promiţător, pe urmă se fâsâie. Nu ştie să ţină echipa în mână, are idei tactice limitate, nu evaluează corect jucătorii etc. El e bun de secund, nu de principal. Harnic, serios, apropiat de jucători, dar mediocru şi fără talent psihologic.

dismenoreea
dismenoreea  •  14 Ianuarie 2015, 22:15

X-man strike again :):)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Ianuarie 2015, 21:20

dupa cum spuneam, xanti este de locurile 8-10. acolo a ajuns, usor, usor...))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează