INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

REZUMAT VIDEO Răzvan Lucescu: „Ne-am pierdut capul”. Avertismentul presei: „E îngrijorător cum au pierdut”

Răzvan Lucescu, în Aris - PAOK // sursă foto: captură Twitter
Răzvan Lucescu, în Aris - PAOK // sursă foto: captură Twitter

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2024 09:55 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 12:57

Antrenorul lui PAOK Salonic, Răzvan Lucescu, a explicat motivul pentru care echipa sa a pierdut derby-ul cu Aris, iar jurnaliștii greci îi atrag atenția că ai săi „n-au jucat nimic”.

PAOK Salonic a pierdut duminică derby-ul cu Aris Salonic, 1-2, dar și șefia clasamentului în Grecia. A fost prima înfrângere suferită de echipa lui Răzvan Lucescu în campionat, după 7 victorii consecutive!

Frate, frate, dar fotbalul e pe bani! U Cluj îi dă lovitura lui Dinamo
DINAMO
Frate, frate, dar fotbalul e pe bani! U Cluj îi dă lovitura lui Dinamo

Alb-negrii au încasat primul gol imediat după pauză (46), iar în minutul 59 l-au luat pe al doilea. Abdul Rahman Baba a redus din handicap (75), dar PAOK n-a mai avut resurse și pentru egalare. Explicația tehnicianului român pentru reculul înregistrat?

Răzvan Lucescu: „Am intrat prost în repriza secundă”

„Greșeala pe care am făcut-o a fost că am intrat prost în repriza secundă și am primit golul. Acolo ne-am pierdut capul, am pierdut mingile secunde și asta a creat spații de care Aris a profitat.

Dacă am fi evitat golul de la începutul reprizei secunde cred că s-ar fi terminat 0-0. Dacă mă întorc în timp și văd cum am jucat împotriva lui Olympiakos și a lui Eintracht, care au fost meciuri la fel de importante, am folosit aceiași jucători. Toți s-au arătat capabili să facă față situației”, a comentat Lucescu jr.

„Jucătorii lui PAOK n-au avut energie, intensitate”

Cotidianul Gazzetta.gr a comentat la rându-i pe marginea eșecului suferit de PAOK în derby-ul Salonicului și i-a atras atenția lui Răzvan: „Ceea ce ar trebui să-l îngrijoreze este faptul că echipa intră rău în repriza secundă, aproape mereu.

Iar uneori plătește pentru acest comportament, cum s-a întâmplat și cu Aris. Și mai îngrijorător este modul cum a pierdut, fără să joace nimic. Jucătorii n-au avut energie, intensitate”.

Răzvan Lucescu: „Trebuie să coborâm capul”

PAOK se află pe locul 2 în clasament, după 17 etape, la două puncte de Panathinaikos și la egalitate cu AEK Atena (38 puncte). Dar Răzvan Lucescu nu ia situația în tragic.

„Trebuie să coborâm capul, să ne întoarcem la muncă și să trecem rapid peste această situație. Repet, avem în față un sezon lung, va fi multă presiune și jocuri importante. Vor fi vremuri bune și vremuri mai puțin bune. Toate echipele vor trece prin asemenea situații”, a fost mesajul său.

Rezumat VIDEO. Aris - Paok 2-1

Mai puteți citi:

Mbappe a luat decizia! Ce le-a transmis șefilor lui Real Madrid

Xavi a băgat titularii, dar Barcelona s-a chinuit cu o echipă din liga a 4-a » Catalanii s-au calificat cu greu în optimile Cupei Spaniei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
username_2
username_2  •  08 Ianuarie 2024, 11:58

e bine dacă „Răzvan nu i-a situația în tragic”

Vezi toate comentariile (1)
Comentează