INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK - GIANNINA 2-1

Răzvan Lucescu, plin de nervi, a urlat la adversari: ”Ăsta nu e fotbal! E o rușine! E incredibil ce ați făcut!” + replica pe care i-a dat-o un adversar: „Să nu uite!”

Articol de - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 11:05

Antrenorul lui PAOK, Răzvan Lucescu, crede că ”trebuia să câștigăm cu 7-1. Să refuzi total jocul când mai sunt 30 de minute e inacceptabil”. PAOK a învins-o până la urmă greu pe Giannina, scor 2-1. 

"Să vedeți ce meci greu vom avea cu Giannina! Nu glumesc". Acesta era mesajul lui Răzvan Lucescu înaintea confruntării cu PAS, o echipă care se zbate să evite retrogradarea. Și chiar a fost o partidă extrem de dificilă.

După 3-0 cu Asteras, 3-0 cu Panionios și 4-0 cu Iraklis, trei victorii clare, cu 10-0 golaveraj, PAOK a trecut la limită de Giannina, 2-1, cu un gol decisiv marcat în minutul 87 de atacantul polonez Świderski, de-abia transferat de la Jagiellonia.

"Tot ce am văzut la adversari m-a dezamăgit"

Răzvan Lucescu era surescitat imediat după joc, la declarația pentru televiziunea NOVA: "Tot ce am văzut la adversari m-a dezamăgit. E o rușine, ăsta nu e fotbal! E incredibil ce au făcut. Trebuia să câștigăm cu 7-1".

Antrenorul a continuat în aceeași tensiune la conferință: "Gândurile mele nu s-au schimbat. Respect orice strategie, însă ce am văzut acum a fost o rușine de fotbal. Să refuzi total jocul când mai sunt 30 de minute e inacceptabil".

Lucescu n-a fost mulțumit nici de arbitraj, certându-l pe "centralul" Fotiadis, deși acesta i-a dat două penaltyuri (primul transformat de Pelkas, al doilea ratat de Akpom): "Sunt foarte supărat pe adversari, dar și arbitrii m-au iritat. Le e frică să fluiere la PAOK". 

"Jucătorii lui PAS n-au făcut decât să se lupte, uitând că era un meci de fotbal. Pot înțelege orice în fotbal, tactici, strategii, dar nu asemenea lucruri" Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

8 puncteare PAOK (50) în fața lui Olympiakos (42) și 14 deasupra lui AEK Atena (36)

Duminică e AEK, apoi vine Olympiakos

Urmează cele mai importante meciuri din acest sezon pentru Răzvan, din cauza cărora a pierdut titlul stagiunea trecută (un dublu 0-3 la masa verde). Duminică, PAOK joacă la Atena, pe terenul campioanei AEK. Iar pe 10 februarie, Olympiakos vine pe "Toumba" pentru marea ciocnire. Pelkas, căpitan miercuri, anunță: "Le luăm pe rând. Am uitat de PAS, acum ne gândim doar la AEK. Mergem să câștigăm, apoi o așteptăm pe Olympiakos". 

"Lucescu să nu ne spună nouă cum să jucăm"

Declarațiile furibunde ale lui Răzvan i-au supărat pe jucătorii Gianninei. "Lucescu să nu ne spună nouă cum să jucăm", i-a răspuns atacantul Evripidis Giakos. "Să nu uite că a fost antrenor la Xanthi și nici el nu demonstra acolo cel mai frumos fotbal". 

L-a luat pe Sérgio Oliveira

PAOK a făcut o ultimă mutare în acest mercato de iarnă. L-a împrumutat pe Sérgio Oliveira de la FC Porto până la sfârșitul sezonului. Mijlocașul în vârstă de 26 de ani a jucat în această stagiune 16 meciuri la Porto în toate competițiile, marcând două goluri (plus un assist). Are o cotă de 7 milioane de euro, potrivit transfermarkt.de. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
senatorddb
senatorddb  •  31 Ianuarie 2019, 13:14

asta seamana cu tacsu cand nu le iese jocul,sunt de vina altii :)))))

fcsbsibklinadn
fcsbsibklinadn  •  31 Ianuarie 2019, 13:06

thank you PAS Gianina!

alenb
alenb  •  31 Ianuarie 2019, 12:49
Postat de badeadorian pe 31 Ianuarie 2019, 11:49

Razvan risca sa devina *** din cauza presiunii de castiga titlul cu PAOK !!! .Fiecare echipa joaca cum vrea si mai ales cum poate !! Lucescu senior nu i-a certat pe aia din Irlanda de Nord ca au refuzat jocul 85 de minute si au dat un gol pe singura contra , castigand cu 1-0 un meci decisiv pentru Mondialul din Mexic '86. Ca pe urma a urmat aranjamentul Anglia-Irlanda de Nord este alta gasca in alta traista !! Razvan ar face bine sa fie mai rezervat in declaratii .

Irlanda de nord marcase in min 30, pana atunci nu cred ca refuzase jocul, avea totusi nevoie sa invinga la Bucuresti. Restul de 60 de min si-au aparat avantajul, nu vad nimic deosebit aici. Cat despre aranjamentul Anglia- Irlanda de Nord o fi fost, nu zic nu, dar sa nu uitam sa amintim si aspectele mai putin convenabile pentru noi din acea campanie incepand cu faptul ca noi aveam pretentia sa ne calificam cu zero puncte obtinute in 2 meciuri contra Irlandei de Nord. In plus pe wembley, Anglia a avut un gol anulat aiurea contra Romaniei, offside inexistent.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează