INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL HILAL

Răzvan Lucescu nu renunță, chiar dacă Al Hilal e decimată de COVID: „Avem o mare dorință! Fiecare zi este o nouă aventură!”

Răzvan Lucescu vrea un nou succes în Liga Campionilor Asiei // FOTO: https://twitter.com/Alhilal_EN
Răzvan Lucescu vrea un nou succes în Liga Campionilor Asiei // FOTO: https://twitter.com/Alhilal_EN

Articol de - Publicat luni, 21 septembrie 2020 10:14 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 12:49

Răzvan Lucescu și-a lăudat echipa, Al Hilal, care a câștigat grupa din Liga Campionilor Asiei, în condiții excepționale: „Vom lupta până la capăt, indiferent de obstacole, și ne vom baza și pe tinerii fără experiență”.

Al-Hilal n-a putut fi oprită nici de focarul de COVID-19 în drumul spre calificarea în „optimile" Ligii Campionilor Asiei. Echipa lui Răzvan Lucescu a și câștigat grupa B, după egalul cu Shahr Khodrou (Iran), 0-0, și același rezultat în Shabab Al-Ahli - Pakhtakor. Afectată de 27 de cazuri pozitive, între care 14 jucători, campioana saudită l-a mulțumit pe antrenorul român: „Avem o mare dorință de a câștiga din nou Liga și a îndeplini visul fanilor. Vom lupta până la capăt, indiferent de obstacole".

Adversar din Irak sau Iran în „optimi"

Referindu-se la duelul de duminică seară, Lucescu jr a lăudat evoluția celor la care a apelat de nevoie, pe foaia de rezerve având doar trei variante, cu doi portari.

Fiecare zi e o nouă aventură pentru noi, în această situație excepțională. Avem încredere în tinerii fără experiență internațională, iar mulți dintre ei nici n-au evoluat în ultimul sezon. N-am putut face decât o schimbare, dar sunt satisfăcut de atitudine, disciplină și spiritul lor de luptă. Chiar am avut oportunități de gol și puteam învinge", a spus Lucescu.

În ultima etapă, Al-Hilal va juca miercuri cu Shabab Al-Ahli, echipa de pe locul 3 cu șapte puncte. Iar în „optimile" Ligii va înfrunta pe 26 septembrie pe Al-Shorta (Irak) sau Esteghlal (Iran).

VIDEO  Ionuț Voicu: „Răzvan Lucescu știe să te motiveze chiar și când stai în tribună”

Citește mai multe știri din fotbalul european:

Șumudică, egalat la ultima fază! Reporterul GSP a fost la meci și are toate detaliile

Real Madrid, start fals în La Liga » Următorul adversar al României din Liga Națiunilor, titularizat de Zidane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează