INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  URAWA RED DIAMONDS - AL HILAL

Răzvan Lucescu vrea să-i surprindă tactic pe niponi » Cum vrea să câștige Liga Campionilor Asiei

Articol de - Publicat joi, 21 noiembrie 2019 22:29

Al Hilal este la 90 de minute câștigarea Ligii Campionilor Asiei. Duminică, de la ora 12:00, va juca împotriva japonezilor del a Urawa Red Diamonds. Răzvan Lucescu și jucătorii săi de la Al-Hilal sunt de luni la Tokyo și au făcut numai antrenamente de strategie. Speră să păstreze avantajul din tur: 1-0. 

  • Urawa Red Diamonds - Al Hilal se joacă duminică, de ora 12:00. Partida va fi liveSCORE pe GSP.RO 

La Riad, doar despre Liga Campionilor Asiei se vorbește. Și de șansa mare pe care o are Al-Hilal să cucerească din nou trofeul continental, a treia oară, după 19 ani. În 2000, echipa saudită era antrenată tot de un român, Anghel Iordănescu, și s-a impus tot în fața unei formații japoneze, Jubilo Iwata (3-2 după prelungiri). 

În urmă cu aproape două săptămâni, pe 9 noiembrie, Răzvan Lucescu l-a învins clar tactic pe rivalul său nipon, Tsuyoshi Ōtsuki. Al-Hilal putea câștiga și mai clar acasă în meciul cu Urawa Red Diamonds. S-a încheiat 1-0, gol Carrillo (60). 

Pentru a se obișnui, formația saudită a ajuns încă de luni în Țara Soarelui Răsare. Și, de atunci, zi de zi, Răzvan face numai antrenamente tactice la Tokyo. Speră să-l mai surprindă o dată pe Ōtsuki și să păstreze avantajul din tur. Sâmbătă, Al-Hilal se va muta la Saitama, localitatea situată la 37,3 km unde se joacă manșa secundă. Duminică e șansa carierei pentru jucătorii alb-albaștri.  

Citește și:

„În copilărie, prietenii îmi spuneau «Haginho»” » Jorginho, fotbalistul lui Chelsea, l-a avut idol pe „Regele” fotbalului românesc 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  22 Noiembrie 2019, 02:27

Succes Razvane , tu reprezinti Romania in acest meci , o tara in care fotbalul este la pamant , doar CFR ne mai bucura. Esti un antrenor excelent si ai ocazia sa demonstrezi acest lucru.

sasesase
sasesase  •  21 Noiembrie 2019, 22:52

3-1 pt japonezi

Vezi toate comentariile (2)
Comentează