INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LADISLAU BOLONI

Răzvan Marin are Belgia la picioare: "E unul dintre cei mai buni mijlocași din campionat" » Și Rednic primește laude

Articol de GSP - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 20:48

Ladislau Boloni a făcut o analiză a românilor prezenți în Belgia și consideră că Răzvan Marin este unul dintre cei mai buni mijlocași ai campionatului. 

...despre Mircea Rednic: "Este un antrenor foarte fin, foarte bun. Este uns cu toate alifiile. Cunoaște jocul. A făcut dintr-o echipă anonimă una fără emoții. Este un club mic în mâna unor impresari care mai au și alte obiective financiare. Mircea trebuie să controleze toate treburile astea. O face foarte bine".

...despre Stanciu: "Anderlecht cumpără jucători cu 10 milioane și este o greșeală colosală. Fotbalul românesc se află în situația în care se află și e greu. E mai slab cotat, cu o prezență fizică mult mai redusă, cu o viteză mai slabă de joc. La Stanciu au fost și alte dificultăți. Nu e suficient talentul după un anumit nivel. E un jucător bun".

...despre transferuri: "Pe Chipciu și Stanciu i-aș fi transferat oricând la mine. Cred că aș fi găsit cuvintele ideale pentru a debloca acest jucător. Ne-am folosit puțin de relațiile noastre din Italia și Franța și am transferat deja ceea ce aveam nevoie".

...despre Răzvan Marin: "Joacă surprinzător de bine. Nu strălucește, dar muncește enorm. Are calitatea pasei și reușește să aibă mai multă încredere în el. A traversat o perioadă deosebit de bună. Este unul dintre cei mai buni mijlocași din campionatul belgian. Ajunge și la finalizare, dar ajută enorm și apărarea", a declarat Boloni la TV Digi Sport. 

 Antwerp, formația antrenată de Ladislau Boloni, ocupă poziția a 5-a în Belgia, fiind la 6 puncte distanță de primul loc din afara play-off-ului.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (5)
magic4ever
magic4ever  •  31 Ianuarie 2018, 11:52
Postat de onduku pe 31 Ianuarie 2018, 04:21

Stanciu e 3 clase peste Marin, bai Loti!

D-aia Razvan Marin joaca titular etapa de etapa si are evolutii apreciate de belgieni si Stanciu lustruia banca de rezerve si a fost aruncat ca o masea stricata la Sparta Praga?:)))

780708698710213
Razvan Claudiu  •  31 Ianuarie 2018, 11:35
Postat de onduku pe 31 Ianuarie 2018, 04:21

Stanciu e 3 clase peste Marin, bai Loti!

Stanciu e mare teapa.Nu nici de Liga 1 la noi.

observator_federal
observator_federal  •  31 Ianuarie 2018, 09:26

In 27 ianuarie 2017 GSP scria (titlu): ”Presa din Belgia, la picioarele lui Stanciu: A devenit util". Acum văd că GSP titrează ”Răzvan Marin are Belgia la picioare”. ...ce s-ar face belgienii fără noi?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează