INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPEZIA - CAGLIARI 2-1

Răzvan Marin, cea mai mare notă din echipa lui Cagliari în Gazzetta dello Sport

Răzvan Marin FOTO Imago
Răzvan Marin FOTO Imago

Articol de - Publicat duminica, 21 martie 2021 09:28 / Actualizat duminica, 21 martie 2021 09:34

Spezia a învins Cagliari, scor 2-1, în runda #28 din Serie A, iar Răzvan Marin (24 de ani) a fost integralist la „Gil Isolani”.

Roberto Piccoli și Giulio Maggiore au înscris golurile victorie pe Stadio Alberto Picco. Gaston Pereiro a redus din diferență pentru Cagliari, iar Joao Pedro a restabilit egalitatea la ultima fază a meciului, dar golul a fost anulat după intervenția VAR. Cagliari rămâne în zona roșie a clasamentului, iar formația lui Răzvan Marin se află la un punct de prima poziție salvatoare, ocupată de Torino, care are două meciuri mai puțin disputate.

Răzvan Marin, cea mai mare notă din echipa lui Cagliari

Pentru Răzvan Marin, a fost al doilea meci consecutiv în care a evoluat toată partida, iar internaționalul român a fost unul dintre cei mai buni jucători din trupa pregătită de Leonardo Semplici. Marin a fost notat cu 6,5 de jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport. „I-a pasat excelent lui Nandez, punctual în construcția fazelor”, scrie în cotidianul roz. A fost cel mai mare calificativ din echipa lui Cagliari și a mai fost primit de mijlocașul uruguyan Nahitan Nandez și atacantul brazilian Joao Pedro.

7,8a fost nota obținută de Răzvan Marin pe Sofascore, cea mai mare din echipă

Răzvan Marin a încasat nota 5,5 de la jurnaliștii de la Tuttomercatoweb: „Are abilitatea de a se infiltra, dar cei de la Spezia nu i-au oferit spațiu. Se pierde atunci când este presat de adversari”.

VIDEO. Rezumatul partidei dintre Spezia și Cagliari, scor 2-1

Citește și alte știri din fotbalul internațional

Dennis Man și Valentin Mihăilă, colegi cu Gianluigi Buffon?

Victorie uriașă pentru Adrian Ursea » A zdrobit-o pe Marseille! Nu s-a mai întâmplat din '73

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează