INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CAGLIARI - LAZIO 0-2

VIDEO Răzvan Marin, criticat în Italia, după Cagliari - Lazio: „E o problemă! Primește mai mult decât oferă”

Răzvan Marin, mijlocașul lui Cagliari, a jucat 70 de minute la 0-2 cu Lazio al lui Radu Ștefan. ”Marin primește mai mult decât oferă”, a comentat cotidianul roz. Foto: Guliver/GettyImages
Răzvan Marin, mijlocașul lui Cagliari, a jucat 70 de minute la 0-2 cu Lazio al lui Radu Ștefan. ”Marin primește mai mult decât oferă”, a comentat cotidianul roz. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 27 septembrie 2020 13:47 / Actualizat duminica, 27 septembrie 2020 15:04

Răzvan Marin, mijlocașul lui Cagliari, a jucat 70 de minute la 0-2 cu Lazio al lui Ștefan Radu. ”Marin primește mai mult decât oferă”, a comentat cotidianul roz.

Al doilea meci în Serie A pentru Răzvan Marin. A doua titularizare, dar și prima înfrângere în fața unui român. După 1-1 cu Sassuolo și Chiricheș, 0-2 cu Lazio și Ștefan Radu.

A fost înlocuit în minutul 70 și părerile legate de evoluția lui sunt împărțite. Dacă reporterul de la Corriere dello Sport l-a notat cu 6, comentând "Deloc rău playmakerul român", în schimb, Gazzetta dello Sport îl critică.

"Marin e o problemă. Încă nu e clar ce fel de regista este sau dacă e regista, dar e prea timid. Primește mai mult decât oferă", l-a caracterizat cotidianul roz. "Un mijlocaș central trebuie să propună mai mult. El sprijină sau avansează, dar nu creează faze". Nota 5. 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Guardiola cheltuie nonstop » Transferă alt fundaș. Aproape o jumătate de miliard dați pe apărători la Manchester City!

Barcelona a câștigat bătălia cu Bayern pentru următorul Dani Alves!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
klauz
klauz  •  27 Septembrie 2020, 16:55

Rrazvan Marin e un afon, e tzeapa. Italienii l-au luat cu parandarat aranjat de impresar, care e si impresarul antrenorului de la Cagliari. Asa trebuie citite transferurile de loaze gen ianix, razvan, balutza etc. Astia nu au loc la noi in liga 3, Axiopolis are un lot prea bun pentru ianix, nu ar prinde echipa...

116538290032900
Alice Popa  •  27 Septembrie 2020, 14:42

Serie A e o caciula prea mare pentru Razvan. Sau Olanda... Belgia sau Scotia, campionate de doi lei, i se potrivesc.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează