INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Răzvan Marin a fost lăudat pentru debutul la Cagliari: „S-a integrat perfect, o afacere extraordinară!”

Răzvan Marin (24 de ani) a evoluat o repriză în amicalul câștigat de Cagliari, scor 1-0, în compania celor de la Olbia, echipă de Serie C.
Răzvan Marin (24 de ani) a evoluat o repriză în amicalul câștigat de Cagliari, scor 1-0, în compania celor de la Olbia, echipă de Serie C.

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 septembrie 2020 13:07 / Actualizat duminica, 06 septembrie 2020 13:18

Răzvan Marin (24 de ani) a evoluat o repriză în amicalul câștigat de Cagliari, scor 1-0, în compania celor de la Olbia, echipă de Serie C. 

Recent sosit în Italia, de la Ajax, Răzvan Marin a fost introdus de Eusebio di Francesco la pauză, când scorul era 0-0. Unica reușită a partidei a venit în minutul 77, prin Marko Rog, cu un șut la colțul lung. 

Cagliari debutează în noul sezon pe 20 septembrie, în deplasare, cu Sassuolo. Răzvan Marin are timp de acomodare până în acel moment și e foarte probabil să apară în formula de start.

Răzvan Marin, prestația lăudată

Evoluția internaționalului român a fost analizată pe Centotrentuno.com, un site apropiat de Cagliari: „Răzvan Marin a fost singura noutate din lotul prezentat publicului de la Aritzo la meciul cu Olbia, dar ce prezenţă frumoasă! Încercând să-şi facă loc la Cagliari, în perioada de adaptare, Răzvan Marin s-a integrat perfect în sistemul de joc. Şi-a găsit colegii cu pase precise, a coborât între mijlocaşi pentru a dicta jocul şi a fost aplaudat. Pe scurt, Cagliari a făcut o afacere extraordinară”.

VIDEO. Primul antrenament al lui Răzvan Marin la Cagliari

Răzvan Marin e jucătorul lui Cagliari

Înțelegerea dintre Răzvan Marin și Cagliari se întinde pe o perioadă de 5 sezoane. Pentru început, clubul italian îl va aduce pe „tricolor” sub formă de împrumut, urmând ca achiziția definitivă a acestuia să devină obligatorie la finalul sezonului următor. 

Ajax va primi 7 milioane de euro în schimbul lui Marin, înregistrând astfel o pierdere de 5.5 milioane de euro. În vara lui 2019, „lăncierii” au plătit 12.5 milioane către Standard Liege pentru mijlocaș.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

VIDEO Cristiano Ronaldo a încălcat protocolul UEFA » Ce a făcut starul lui Juventus în tribunele meciului Portugalia - Croația 4-1

Denis Drăguș, în Serie A! Românul părăsește Standard Liege pentru o formație din Italia

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
adiktedz
adiktedz  •  06 Septembrie 2020, 15:17

Se vede din poze, la Ajax era foarte crispat, nu prea isi gasea locul, sa speram ca Cagliari va fii o rampa de lansare catre granzii din Italia. Succes Razvane

159033828487862
Daniel Nedelcu  •  06 Septembrie 2020, 13:56

...să sperăm că se va acomoda și va evolua ca un fotbalist matur...naționala are nevoie de jucători ca el!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează