INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX

Răzvan Marin despre eșecul de la Ajax: „La un moment dat, s-a întâmplat asta. Nu știu de ce”

Răzvan Marin (24 de ani, mijlocaș central), cedat de Ajax la Cagliari, încă nu are o explicație e eșecului de la Amsterdam
Răzvan Marin (24 de ani, mijlocaș central), cedat de Ajax la Cagliari, încă nu are o explicație e eșecului de la Amsterdam

Articol de GSP - Publicat marti, 27 octombrie 2020 19:06 / Actualizat marti, 27 octombrie 2020 19:13

Răzvan Marin (24 de ani, mijlocaș central), cedat de Ajax la Cagliari, încă nu are o explicație e eșecului de la Amsterdam: „La un moment dat, am fost îndepărtat”.

Transferat în vară de la Ajax, Răzvan Marin s-a impus rapid la Cagliari. „Tricolorul" nu are nici acum o explicație a eșecului de la Amsterdam. 

Răzvan Marin, despre perioada Ajax: „Poate se așteptau mai mult de la mine”

„Orașul era frumos, echipa bună, am fost fericit acolo", a declarat mijlocașul în vârstă de 24 de ani, care avea o singură mare problemă: a dispărut din echipa „lăncierilor"! 

„Am pornit bine și am jucat imediat, în play-off-ul Ligii Campionilor. Nu știu ce s-a întâmplat. La un moment dat, am fost îndepărtat. Poate se așteptau la mai mult", a declarat Marin.

17 partidea jucat Răzvan Marin pentru Ajax sezonul trecut în toate competițiile

VIDEO George Ogăraru despre motivul pentru care nu au reușit Mitea și Marin la Ajax: „Trebuie să ne gândim și la context”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Vești bune de la Milano! Ionuț Radu a scăpat de coronavirus după 18 zile

Costel Gâlcă, gest neașteptat în Danemarca: „Jucătorului nu-i venea să creadă ce vede”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
penultimul
penultimul  •  29 Octombrie 2020, 02:05

Orașul era fain, echipa buna. In general dintr- o experiență (și ratată) înveți. asta nici nu știe de ce nu a mai prins echipa la Ajax și ne mai și spune.

138672209828437
Gelu Oanca  •  28 Octombrie 2020, 08:30

Razvan este un jucator de campionatul Romaniei, este prea lent nu poate avea un sprint, este incet in tot ce face cum sa ai pretentie sa joci la AJAX cand tu abia te misti pe teren, cand alearga parca fuge prin apa asa rapid este.

doardinamo1948
doardinamo1948  •  27 Octombrie 2020, 23:21

Razvane, pune mâna și antreneazate cum trebuie și încearcă sa te ameliorezi ca nu te tine nimeni dacă ești mediocru. Adică Ajax nu își dorea ca tu sa joci bine și sa te vândă cu 30-40 de milioane? Oricum teapa care și-au luat-o cu tine e mai mică decât tepele pe care le-au dat ei lui Juventus și Barcelona.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează