INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Răzvan Marin, dorit în Serie A! Ce ofertă a primit Ajax + alte trei echipe sunt pe urmele lui

Răzvan Marin ar putea pleca de la Ajax
Răzvan Marin ar putea pleca de la Ajax

Articol de - Publicat luni, 10 august 2020 09:14 / Actualizat luni, 10 august 2020 12:16

Mijlocașul Răzvan Marin (24 de ani) ar putea pleca de la Ajax după doar un sezon, fiind dorit în Serie A, de Cagliari, locul 14.

Presa din Italia scrie că Cagliari, fosta formație a lui Walter Zenga, se gândește să-l aducă pe internaționalul român. Noul antrenor, Eusebio Di Francesco, vrea întăriri la mijloc și crede că Răzvan Marin s-ar potrivit profilului de jucător pe care-l caută.

Italienii anunță că Răzvan Marin ar putea ajunge sub formă de împrumut în această vară, cu opțiune de cumpărare. Se pare că, la prima vedere, olandezii nu ar fi de acord cu această propunere, dar peninsularii speră să-i convingă. Cagliari se bazează pe faptul că românul vrea să joace mai mult și că la Ajax nu a primit prea multe minute. În plus, Cagliari se mai bazează și pe faptul că antrenorul Di Francesco și Răzvan Marin au același impresar. 

Alte trei oferte

Sassuolo, AS Roma și Sevilla s-au interesat și ele de românul cumpărat în 2019 cu 12,5 milioane de euro. Cel mai atractiv nume pentru "tricolorul" de 24 de ani ar fi însă Sevilla, calificată în Final Eight din Europa League și participantă în grupele viitoarei Ligi. 

Chiar dacă antrenorul Erik ten Hag l-a remarcat după amicalul cu Waalwjk (6-1), „m-a surprins prin aplomb și dezinvoltură, am văzut că acum are încredere în forțele proprii, este ceva care se întâmplă des cu mulți jucători în al doilea sezon",  Marin e criticat de Marc Overmars în De Telegraaf: „A avut o prestație incoloră. Îmi pare rău, dar el trebuie să plece. Pentru că, pe postul lui, frânează creșterea tinerilor din Academie".

VIDEO. Cosmin Contra: „Răzvan Marin nu a avut timp să se adapteze la Ajax”

Citește mai multe știri din fotbalul european: 

EXCLUSIV Ianis Hagi, cel mai slab decar! GSP publică parametrii: e depășit la toate capitolele!

FCSB, CS Universitatea Craiova și FC Botoșani își află adversarele din turul I preliminar al Europa League! UEFA a restrâns variantele: cu cine pot pica echipele românești

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
steaua.libera
steaua.libera  •  11 August 2020, 14:41

Multa sanatate lui Overmars $#@%%^%&%R$#

doardinamo1948
doardinamo1948  •  11 August 2020, 01:52

Overmars e ăla care se oprea din alergare când se lovea cu capul de peluză? Urâtă declarație!

belane
belane  •  10 August 2020, 14:29

asta e al cincilea transfer al lui Razvan Marin de cand nu mai prinde echipa la Ajax.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează