INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STANDARD LEIGE

RĂZVAN MARIN LA AJAX // Michel Preud'homme, antrenorul lui Standard Liege, confirmă plecarea lui Răzvan Marin: „Olandezii sunt foarte impresionați”

Răzvan Marin
Răzvan Marin

Articol de GSP - Publicat joi, 28 martie 2019 17:58

Răzvan Marin, 22 de ani, este tot mai aproape de Ajax, club care oferă 12 milioane de euro pentru internaționalul român.

Michel Preud'homme, antrenorul lui Standard Liege, a vorbit despre transferul lui Răzvan Marin și a confirmat interesul olandezilor și a spus că este de părere că Marin va face treabă bună la Ajax.

„Răzvan nu mi-a cerut niciun sfat, dar știu de interesul celor de la Ajax. Fostul meu asistent (n.r. Alfred Schreuder) lucrează acolo. Olandezii sunt deja foarte impresionați. Mai poate transferul să pice? Atât timp cât nu e oficial, nu se știe nimic. Dar eu nu cred”, a declarat Michel Preud'homme pentru standard.be.

Olandezii l-au urmărit de mai multe ori. „Marin s-a întâlnit deja cu Ten Hag, care i-a vorbit despre proiectul său”, a dezvăluit cotidianul belgian La Dernière Heure. Ten Hag este convins că Răzvan e înlocuitorul ideal pentru Frenkie de Jong, cumpărat de Barcelona cu 86 de milioane de euro. „De mai multe luni, l-a transformat pe român în prioritatea sa pentru stagiunea viitoare”.

Răzvan ar urma să semneze un contract pe cinci ani cu Ajax, după cum anunță presa din Olanda.

Vezi și:

 VIDEO Nicolae Mitea i-a făcut portretul lui Răzvan Marin pentru olandezi: „Nu putem spune dacă va reuși la Ajax”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  28 Martie 2019, 18:58

Ca gaina care cotcodaceste dar nu se oua!Eu stiu ca transferurile nu se fac la tv sau pe site-uri!Mai ales de un club ca Ajax!Asa ca...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează