INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX

RĂZVAN MARIN LA AJAX // Răzvan Marin, comparat de olandezi cu Steven Gerrard: „E o afacere grozavă!”

Răzvan Marin // FOTO: facebook.com/rscl.be/
Răzvan Marin // FOTO: facebook.com/rscl.be/

Articol de - Publicat marti, 26 martie 2019 12:52

Aad de Mos, marele antrenor batav, vorbește în cotidianul De Telegraaf despre Răzvan Marin, 22 de ani, care este la un pas de Ajax, pentru 12 milioane de euro: „Un adevărat jucător stil Ajax. Tehnic, creativ, cu viziune și pasă de calitate”.

Jurnaliștii olandezi continuă să vorbească despre Răzvan Marin, aproape sigur transferat de la Standard la Ajax. „Marc Overmars, directorul sportiv, a fost mai rapid decât reprezentanții Romei, care îl voiau la fel de mult. Excelenta campanie din Ligă îi atrage pe tineri ca un magnet”, scrie cotidianul De Telegraaf, care îl aseamănă pe „tricolor” cu un faimos fotbalist englez: „E un potențial Steven Gerrard”.

Tot De Telegraaf a discutat cu Aad de Mos, un mare antrenor batav, ce cunoaște foarte bine fotbalul belgian. „Dacă am compara suma ce va fi plătită pentru Marin cu ce se vehiculează în fotbalul european, ne-am da seama imediat că e o afacere grozavă. Un preț foarte bun", a declarat De Mos, ex-Ajax, PSV, Anderlecht și Standard.

Acesta elogiază calitățile mijlocașului: „Un adevărat jucător stil Ajax, foarte dotat tehnic, creativ, cu viziune și pasă de calitate". Iar De Telegraaf completează: "E disciplinat și puternic psihic”.

Overmars încearcă să-l protejeze pe Răzvan. Oficialul „lăncierilor” le spune fanilor că nu va fi același gen de jucător ca Frenkie de Jong, pe care îl va schimba la alb-roșii: „Unii sunt de neînlocuit, se nasc o dată la douăzeci de ani". 

„Am învățat multe de la Mister Hagi cât am fost la Viitorul. Era zilnic la antrenament, oferindu-mi sfaturi, crezând în mine. Hagi m-a comparat cu Xavi” Răzvan Marin, pentru Het Laatste Nieuws

„Înțeleg perfect de ce l-a vrut Ajax pe Marin. Un jucător foarte bun de construcție, ofensiv, cu abilitate de marcator. Un băiat care mi-e aproape de suflet” Aad de Mos, cunoscut antrenor olandez

„Românul face curse cu ușurință, bate toate cornerele și loviturile libere. E rapid și agresiv” De Telegraaf, cotidian olandez

Citește și: 

Ultimele detalii despre transfer: Răzvan Marin s-a văzut deja cu antrenorul și urmează să facă vizita medicală + Hagi dă încă un „tun”!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  26 Martie 2019, 15:26

Nu va ambalati, nu e decat o alta tzeapa a lui Hagi si Chiodi. Sa-i mai tzepuiasca Hagi si pe olandezi, ca pe noi destul ne-a tzepuit cu toate petardele la nationala in frunte cu progenitura.

se_rade_de_fc_fcsb
se_rade_de_fc_fcsb  •  26 Martie 2019, 15:21

Dacă semna cu *** FC FCSB nu mai vedea el fotbalul din vest. Pe lângă talent, îți mai trebuie și creier ca să reușești în fotbal. Bravo lui!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spanciockfcsb2018
spanciockfcsb2018  •  26 Martie 2019, 15:10

singurul jucator roman care a reusit in ultimi 10 ani fara sa treaca pe la Steaua.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează