INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX AMSTERDAM

RĂZVAN MARIN LA AJAX // Reacția legendarului Edwin Van der Sar, întrebat despre transferul lui Marin la Ajax: „E unul dintre jucătorii pe care îi căutăm”

Edwin Van der Sar // FOTO: Guliver/Getty Images
Edwin Van der Sar // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 martie 2019 12:09

Edwin Van der Sar, 48 de ani, managerul sportiv al celor de la Ajax Amsterdam, a comentat în această dimineață interesul lăncierilor pentru Răzvan Marin, 22 de ani, mijlocașul celor de la Standard Liege.

„Da, căutăm un înlocuitor pentru Frenkie De Jong. Aveam mai mulți jucători în minte, iar Marin poate fi unul dintre aceștia.

În orice caz, mutarea nu e încă terminată”, a mărturisit Edwin Van Der Sar, fost portar legendar la Ajax și Manchester United, potrivit site-ului www.ajax1.nl.

A FOST CURTAT ȘI DE ALȚI GRANZI

Evoluțiile constant bune de la Standard l-au adus pe Răzvan Marin în atenția granzilor din Europa. Presa din Italia dădea ca și făcut transferul său la AS Roma în precedentele două perioade de transferuri. Pe lista cluburilor interesate apăreau și Sevilla sau Fiorentina. 

DORIT ȘI ÎN 2016

Ajax s-a mai interesat de serviciile lui Marin și în urmă cu trei ani, când mijlocașul încă evolua la Viitorul. Standard Liege s-a mișcat însă mult mai rapid și l-a transferat în ianuarie 2017 pentru 2,4 milioane de euro. Acum, belgienii ar urma să încaseze de cinci ori suma plătită pentru român.

marin, AL 5-LEA ROMÂN LA AJAX. CHIVU, CEL MAI MARE SUCCES

În ultimele două decenii, patru români au evoluat la clubul din Amsterdam. Cristi Chivu, la Ajax între 1999 și 2003, a obținut cele mai mari performanțe, cucerind trei trofee în 2002 (titlul, Cupa și Supercupa Olandei). George Ogăraru (2006-2008) are tot trei, dar nu a fost campion (o Cupă și două Supercupe). Nicolae Mitea, care a jucat pe "ArenA" între 2003 și 2007, a câștigat un titlu și o Cupă a Olandei, în timp ce Bogdan Lobonț (2000-2006, însă împrumutat la Dinamo în 2001-2002) are numai un titlu. 

Vezi și: VIDEO Răzvan Marin, prima reacție despre plecarea la Ajax Amsterdam + cum se autocaracterizează: „12 milioane e un preț corect” :D

 
AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close