INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX

AJAX. Răzvan Marin, monedă de schimb?! Ar putea ajunge la o campioană + pe cine vrea Ajax

Răzvan Marin e tot mai aproape să plece de la Ajax
Răzvan Marin e tot mai aproape să plece de la Ajax

Articol de - Publicat vineri, 10 aprilie 2020 10:44

Răzvan Marin, mijlocașul român de 23 de ani s-ar putea întoarce la vară în Belgia, unde Club Brugge, virtuala campioană l-ar primi în compensație pentru Krépin Diatta, dorit de „lăncieri” în locul lui Hakim Ziyech.

Plecarea lui Răzvan Marin de la Ajax este tot mai des vehiculată de presa olandeză, iar pista Club Brugge rămâne de actualitate. Agenția Voetbalprimeur susține că mijlocașul român ar fi moneda de schimb oferită de „lăncieri" în transferul lui Krépin Diatta. Extrema senegaleză pe care virtuala campioană a Belgiei nu o mai poate păstra și pentru care cere cel puțin 20 de milioane de euro.

Ajax a refuzat două oferte pentru Răzvan Marin

Echipa lui Ten Hag îl va pierde în vară pe Hakim Ziyech, cedat la Chelsea, și Diatta ar fi varianta mai accesibilă ca preț în vremurile crizei de coronavirus. Brugge îl urmărește pe Marin încă de pe vremea când juca la Standard și l-a curtat intens și în ianuarie, dar Ajax a refuzat două propuneri. Liderul din Eredivisie are o concurență din Germania și Anglia pentru senegalezul de 21 de ani. 

8.000.000 de eurovalorează acum Răzvan Marin, cumpărat în iulie pentru 12.500.000 de euro

808 minutea prins Răzvan Marin la Ajax în 17 meciuri din acest sezon, reușind două pase de gol

VIDEO. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Lionel Messi a luat atitudine! Cele două informații care l-au înfuriat: „Minciuna #1 și minciuna #2”

Cristiano Ronaldo la Real Madrid nu mai e un scenariu SF » Prietenul portughezului face dezvăluiri, iar Juventus ar fi de acord!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează