INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

VIDEO Ce notă a primit Răzvan Marin după „racheta” din Empoli - Torino: „Excelent în ambele faze, a controlat tot!”

FOTO: Facebook @empolifcofficialpage
FOTO: Facebook @empolifcofficialpage

Articol de - Publicat sambata, 28 ianuarie 2023 21:19 / Actualizat sambata, 28 ianuarie 2023 21:19

Răzvan Marin (26 de ani) a marcat un gol încântător pentru Empoli în remiza cu Torino, scor 2-2, și a fost lăudat în presa din Italia. 

Revenit direct în primul „11” după suspendarea ispășită etapa trecută, Răzvan Marin a fost cel mai bun de pe teren în remiza cu Torino. A pasat decisiv la golul lui Luperto, în minutul 37, iar în minutul 69 a înscris cu o „rachetă” de la 20 de metri.

Gică Popescu atacă frontal Rapidul: „Am înțeles, e an centenar, dar nu așa! Dumnezeule, ajunge! E sfidare” + susținut de Petrescu și Răducioiu
ATAC
Gică Popescu atacă frontal Rapidul: „Am înțeles, e an centenar, dar nu așa! Dumnezeule, ajunge! E sfidare” + susținut de Petrescu și Răducioiu

Răzvan Marin, nota 7 după Empoli - Torino 2-2

Mijlocașul român a primit nota 7 din partea prestigioasei Gazzetta dello Sport. Tot 7 i-au acordat și jurnaliștii publicației locale Pianeta Empoli

Aceștia au notat: „Un meci grozav, apogeul fiind un gol superb. Printre alte lucruri bune se numără și pasa decisivă de la golul lui Luperto. Excelent în ambele faze, și-a ridicat evident nivelul. A fost omul care a controlat mijlocul terenului”.

Răzvan Marin a înscris două goluri și a pasat decisiv la alte două în cele 20 de meciuri jucate la Empoli în acest sezon.

Empoli, fără griji în clasamentul din Serie A

Cu punctul obținut astăzi, Empoli a ajuns la un total de 26 și rămâne pe 10 în Serie A, sub Torino, care are un punct avans.

VIDEO cu golul senzațional marcat de Răzvan Marin în Empoli - Torino 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Rangers - St. Johnstone 2-0 » La 372 de zile de la accidentare, Ianis Hagi a revenit pe teren într-un meci oficial

VIDEO Cicâldău-show în Emirate! Assist și gol superb din lovitură liberă

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
adevarulfaraura
adevarulfaraura  •  29 Ianuarie 2023, 15:46

Credeam ca doar Ianis Hagi nu va place! Acum, cand vad ca nu va place cum joaca nici macar Razvan Marin, este clar: Problema nu este a jucatorilor nostrii ci a invidiosilor "care comenteaza"!

befree
befree  •  28 Ianuarie 2023, 22:49

Puteti face 100 de fituici in care sa-l laudati pe Marin, dar statistici spune ca Empoli nu prea castiga cu el pe teren. A lipsit cu Inter si ghici ce, Empoli a castigat in deplasare. Coincidenta? Nici vorba!

dobrin
dobrin  •  28 Ianuarie 2023, 21:34

Asa da, dar trebuie mai mult ca sa stearga impresia proasta din tur.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close