INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX AMSTERDAM

RĂZVAN MARIN OFICIAL LA AJAX // Mijlocașul naționalei, declarații „la cald”, după transfer: „Noul antrenor mi-a spus ce planuri are cu mine”

Articol de GSP - Publicat joi, 04 aprilie 2019 19:15

Răzvan Marin (22 de ani) a fost prezentat oficial în această seară la Ajax Amsterdam. Mijlocașul a oferit prima reacție la puțin timp după parafarea înțelegerii. 

„Nu știu dacă este neapărat o sărbătoare. Eu sunt foarte fericit! Am semnat cu un club mare din Europa, unul foarte important. E un sentiment pe care nu îl pot descrie în cuvinte. E ceva special, probabil cea mai frumoasă zi din viața mea. E important să fiu sănătos, apoi toate lucrurile vor veni de la sine.

Eu discutasem cu antrenorul (n.r. Erik ten Hag, managerul lui Ajax) mai de mult. De vreo lună de zile lucrurile erau aproape încheiate. Am mai fost acum o lună de zile să discut cu dânsul. Mi-a explicat toate planurile de viitor pe care le are cu mine și cu echipa. Dacă îmi voi vedea de treaba mea și voi fi serios, se va baza pe mine.

Acum e important să termin aventura de la Standard cu un titlu. Mi-a spus că e posibil să joace un 4-3-3, sau un 4-2-3-1. Vom vedea. E normal să fie o concurență mare, dar eu zic că asta te ajută să progresezi, când știi că poate veni cineva să îți ia locul. Te ambiționează.

Am ales Ajax pentru că este un club foarte important, care vinde doar la echipe mari. E normal că m-am gândit și la faptul că au jucat români de valoare la acest club”, a declarat Răzvan Marin la TV Telekom Sport. 

„Mi-aș dori ca Ajax să treacă de Juventus în Liga Campionilor. Dacă va juca în aceeași manieră cum a făcut-o cu Real, sigur va avea șanse”

„Este talentul dat de tata, dar mama este cea care m-a ajutat foarte mult. A fost lângă mine tot timpul. Ea mă aducea la antrenamente, mă ducea acasă în perioada în care evoluam la juniori, la Luceafărul”

„Nicolae Dică ne-a influențat mult în perioada pe care am petrecut-o la Viitorul. M-a învățat multe lucruri, mă luase sub aripa lui. Mă bucur că am avut parte de oameni care mi-au dorit binele”Răzvan Marin

Vezi și: 

Prima reacție a Viitorului, după cea mai tare afacere făcută de Gică Hagi

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (20)
klauz
klauz  •  05 Aprilie 2019, 16:47
Postat de Robert Radu pe 05 Aprilie 2019, 03:18

Ai idee semnificatia cuvantului afon?

Ideea imi e cea mai clara cand ma uit la tine... Atunci ii inteleg perfect sensul.

klauz
klauz  •  05 Aprilie 2019, 16:46
Postat de dinamo_forever_77 pe 05 Aprilie 2019, 11:54

Diferenta intre Razvan Marin si ceilalti tineri care nu reusesc, este : EDUCATIA primita !!! Felicitari parintilor !!!

***, esti mai ambitios, intr-adevar, si pari mai serios, dar asta doar de foame...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1446428265445235
Cristi Ratiu  •  05 Aprilie 2019, 13:49

singurul jucător roman în care am i credere ca poate mai mult decat Ajax în momentul de fata.. și asta pentru ca e foarte muncitor.. serios și educat.. Restul petardelor de pe la FCSb. sunt praf în ochi, Man de când a dat de Porsche, tatuaje, figuri joaca ca o bata de baseball

Vezi toate comentariile (20)
Comentează