INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Răzvan Marin, omul momentului la Standard: "De atunci, i-a ieşit totul"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 februarie 2018 16:45

Cu evoluții entuziasmante în ultima perioadă la Standard Liege, Răzvan Marin (21 de ani) a fost lăudat de presa din Belgia. "A devenit gardianul jocului, e tehnic și versatil". 

"În 12 luni, Răzvan Marin a devenit gardianul jocului lui Standard. Cel care, împreună cu Uche Agbo, dă impulsuri atacului şi coboară pentru a lua mingi pe care să le distribuie în faţă, datorită unei calităţi a paselor peste medie.

Versatil, tehnic şi muncitor, Răzvan Marin a ridicat multe semne de întrebare sezonul trecut. Însă ghinionul unora devine norocul altora. Pe 1 octombrie, la meciul cu Anderlecht, robustul congolez Merveille Bope Bokadi a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior, iar românul a profitat din plin de şansa lui. De atunci, lui Marin i-a ieşit totul", l-a descris publicația sudinfo.be. 

Răzvan Marin a fost achiziționat de Standard Liege de la Viitorul în iarna lui 2017. În toate competițiile, românul a reușit 8 goluri în 44 de meciuri pentru formația belgiană. 

Playtech: Imagini bombă cu Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina. Anamaria Prodan va înnebuni


Comentarii (8)
knuty
knuty  •  08 Februarie 2018, 22:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

thebluestlion
thebluestlion  •  08 Februarie 2018, 19:47

Ce hateri frustrați :)) Ăsta, Andone și Ștefan Radu sunt singurii jucători români de care se mai vorbește (frumos) peste granițe :/

knuty
knuty  •  08 Februarie 2018, 19:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează